Gratis aan huis bezorgd | +4.900 beoordelingen | Scherpe online prijzen

Velux verduisterend rolgordijn

velux verduisterend rolgordijn

Een Velux verduisterend rolgordijn is geschikt voor dakramen van het merk Velux. Velux is een merk dat dakramen en aanverwante producten produceert. Zo produceert Velux verduisterende rolgordijnen die geschikt zijn voor dakramen van het merk Velux. Onze dakraam rolgordijnen zijn niet van het merk Velux maar wel perfect passend op Velux dakramen.

Wij leveren passende dakraam rolgordijnen voor de meest gangbare Velux-types. Dus ben je op zoek naar een verduisterend rolgordijn voor je Velux dakraam? Bekijk dan nu onze dakraam rolgordijnen.Producteigenschappen Velux verduisterend rolgordijn

Onze dakraam rolgordijnen zijn van een hoge kwaliteit. De dakraam rolgordijnen zullen volledige verduistering bieden. De stof is 100 procent verduisterend. Dit komt door de coating op de achterzijde van de stof. De zijprofielen zorgen ervoor dat er geen lichtkieren ontstaan, er wordt dus helemaal geen licht doorgelaten.

Naast verduisterend zijn onze dakraam rolgordijnen ook vochtbestendig en warmte reflecterend. De warmte afkomstig van het zonlicht wordt gereflecteerd door de zilverkleurige coating op de achterzijde van de stof. Ideaal voor slaapkamers, zolders en andere ruimtes die opwarmen door een grote hoeveelheid zonlicht.


Meten dakraam rolgordijn

Voor het juiste Velux verduisterend rolgordijn hoef je zelf niet te meten. De maatcode van je Velux dakraam is leidend. Als je jouw Velux dakraam open tuimelt, vind je het typeplaatje op de kop van het draaiende gedeelte aan de linker of rechterzijde. Deze maatcode zoek je op in de tabel op de productpagina. Vervolgens kijk je naar de bijbehorende afmetingen en kun je deze maten bestellen. Bekijk hier de maattabel.

Meet je zelf een (iets) andere breedte en/of hoogte maar klopt de maatcode wel? Geen probleem, als de maatcode overeenkomt zal het dakraam rolgordijn zeker passen! Het monteren van een Velux verduisterend rolgordijn is eenvoudig.


Kleuren Velux verduisterend rolgordijn

Onze dakraamrolgordijnen zijn leverbaar in diverse kleuren. Onze collectie bestaat uit 4 neutrale kleuren: white, beige, light grey en dark blue. Voor de Velux dakramen met een “K” in de code is alleen de kleur light grey beschikbaar. De achterkant van alle stoffen is voorzien van een verduisterende zilverkleurige coating. Hierdoor verduistert iedere stofkleur even goed.


Monteren dakraam rolgordijn

Ons Velux dakraam rolgordijn is supersnel en gemakkelijk te monteren in drie eenvoudige stappen. Alle schroeven en pluggen voor montage worden meegeleverd. In de video hieronder laten we zien hoe ons dakraam rolgordijn gemonteerd wordt.