Velux® GGL SK06 rolgordijn

Zoek jij een perfect passend rolgordijn voor jouw Velux® GGL SK06 dakraam? Dan biedt onze collectie uitkomst. Ons hoogwaardige dakraam rolgordijn is volledig verduisterend. De stof is voorzien van een verduisterende coating.
Daarnaast voorkomen de zijprofielen nagenoeg alle lichtkieren. Ons rolgordijn voor jouw Velux® GGL SK06 dakraam heeft een luxe cassette. Hierdoor krijgt het verduisterende rolgordijn een strakke, tijdloze uitstraling.
 1. DAKRAAM ROLGORDIJN PURE VERDUISTEREND
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Voordeligste keuze
  Vanaf  39,90
 2. DAKRAAM ROLGORDIJN SMART VERDUISTEREND
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Alle maten in 5 kleuren
  Vanaf  45,95

Meer info

Lees meer over ons dakraamrolgordijn

Perfecte maat Velux® GGL SK06 dakraamrolgordijn

De codes van Velux® dakramen zijn opgedeeld in twee delen. Het eerste gedeelte “GGL” staat voor het type dakraam. Het tweede gedeelte “SK06” staat voor de maat van je dakraam. Op basis van de maatcode zorgen wij ervoor dat er een perfect passend verduisterend rolgordijn geleverd wordt. Hierdoor is het monteren van je Velux® GGL SK06 rolgordijn kinderlijk eenvoudig. Je hoeft dus enkel de code van je dakraam te weten. Zelf meten is dus niet nodig! De Velux code “GGL SK06” vind je op de zijkant van je dakraam. Deze wordt zichtbaar wanneer je het dakraam open tuimelt.

Onze dakraamrolgordijnen worden in eigen beheer geproduceerd en zijn vrijwel identiek aan originele Velux® GGL SK06 dakraamrolgordijnen. Hierdoor profiteer jij van de aller scherpste prijs. Ons dakraamrolgordijn dat geschikt is voor je Velux® GGL SK06 dakraam heeft een luxe gesloten cassette. Hierdoor kijk je niet tegen de rol met stof aan. De aluminium zijprofielen en de onderlat met borstel voorkomen nagenoeg alle lichtkieren. Onze dakraamrolgordijnen zijn leverbaar in een aantal populaire en neutrale kleuren. De achterzijde van de stof is voorzien van een speciale verduisterende coating!

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "SK06" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.


Verduisterend en handig in gebruik

Onze dakraamrolgordijnen die geschikt zijn voor Velux® GGL SK06 dakramen zijn functioneel en strak vormgegeven. Dakramen bevinden zich veelal op slaapkamers en zolders. Hierdoor is verduistering vaak een belangrijk vereiste. De verduisterende coating op de achterzijde zorgt voor verduistering en voor warmtewering. De speciale coating weerkaatst zonnestralen waardoor de ruimte koeler blijft. Ideaal tijdens warme en zonnige zomerdagen.

Daarnaast is ons Velux® GGL SK06 rolgordijn strak en minimalistisch vormgegeven. Hierdoor heeft het dakraam rolgordijn een tijdloze uitstraling. Het rolgordijn is toepasbaar in ieder interieur. Je hebt de keuze uit een aantal populaire en neutrale kleuren. Voor welke kleur kies jij?


Dakraamrolgordijnen

Ontdek hieronder ons populairste dakraamrolgordijn

Velux GGL sk06 verduisterend rolgordijn voorkant

Ons dakraamrolgordijn hangt strak in alle standen. Je bepaalt in een handomdraai de hoeveelheid lichtinval.

Bekijk rolgordijn
Velux GGL sk06 verduisterend rolgordijn gesloten

Je kunt het dakraamrolgordijn eenvoudig volledig sluiten. Zo begin je de volgende dag volledig uitgerust.

Bekijk rolgordijn
Velux GGL sk06 verduisterend rolgordijn detail

Het dakraamrolgordijn is voorzien van een luxe gesloten cassette, zijprofielen en een onderlat met borstel.

Bekijk rolgordijn

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers