Gratis aan huis bezorgd | +4.900 beoordelingen | Scherpe online prijzen

Velux® GGL S06 rolgordijn

Ben jij op zoek naar een verduisterend rolgordijn voor je Velux® GGL S06 dakraam? Deze vind je bij ons. Wij bieden je een kwalitatief verduisterend rolgordijn dat perfect passend is op jouw dakraam. Onze dakraamrolgordijnen zijn volledig verduisterend. De stof is namelijk voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de stof volledig licht- en zichtdicht is. Bekijk ons dakraamrolgordijn hier.
Bovendien reflecteert deze coating de warmte, dat is prettig op warme zomerdagen. Het rolgordijn dat wij aanbieden voor jouw Velux® GGL S06 dakraam bevat aluminium zijprofielen en een luxe cassette. De zijprofielen en de cassette voorkomen nagenoeg alle lichtkieren. Ons rolgordijn is direct passend op jouw Velux® GGL S06 dakraam. Het monteren is kinderlijk eenvoudig!

Dakraamrolgordijnen

Ontdek hieronder ons dakraamrolgordijn

Velux GGL S06 verduisterend rolgordijn voorkant

Ons dakraamrolgordijn hangt strak in alle standen. Je bepaalt in een handomdraai de hoeveelheid lichtinval.

Bekijk rolgordijn
Velux GGL S06 verduisterend rolgordijn gesloten

Je kunt het dakraamrolgordijn eenvoudig volledig sluiten. Zo begin je de volgende dag volledig uitgerust.

Bekijk rolgordijn
Velux GGL S06 verduisterend rolgordijn detail

Het dakraamrolgordijn is voorzien van een luxe gesloten cassette, zijprofielen en een onderlat met borstel.

Bekijk rolgordijn

Meer info

Lees meer over ons dakraamrolgordijn

Past perfect op jouw Velux® GGL S06 dakraam!

De code van een Velux® dakraam bestaat uit twee delen. Het eerste deel “GGL” staat voor het type dakraam. Het tweede deel “S06” staat voor de maat van het dakraam. Aan de hand van dit tweede deel hebben wij het rolgordijn zo gemaakt dat hij direct passend is op het dakraam. Je hoeft dus niets te meten, aan de code van je dakraam heb je genoeg. Heb je de code nog niet gevonden? Tuimel dan even je dakraam open, dan wordt de code zichtbaar.

Ons dakraamrolgordijn wordt in eigen beheer geproduceerd en is nagenoeg gelijk aan een origineel Velux® dakraamrolgordijn. Het grote voordeel hiervan is dat je bij ons een stuk voordeliger uit bent! Ons rolgordijn dat geschikt is voor het Velux® GGL S06 dakraam is voorzien van een luxe gesloten cassette, aluminium zijprofielen en een onderlat met een borstel. Ons Velux® GGL S06 rolgordijn is leverbaar in een aantal populaire kleuren; white, beige, light grey en dark blue. Voor welke kleur je ook kiest, de achterkant van de stof is altijd voorzien van de speciale, verduisterende en zilverkleurige coating!


Functioneel, strak & tijdloos

Ons rolgordijn dat geschikt is voor het Velux® GGL S06 dakraam is een praktische en tijdloze oplossing. Verduistering is de belangrijkste eis wat betreft dakraamrolgordijnen, dit komt omdat dakramen zich vaak bevinden op slaapkamers en zolders. Door deze dakramen komt het meeste directe zonlicht en dus ook warmte. Zoals hierboven beschreven is, zijn onze dakraamrolgordijnen volledig verduisterend. Daarnaast is de stof lichtdicht, zo creëer je volledige privacy wanneer je het rolgordijn sluit. Bovendien hebben ze een isolerende werking.

Rolgordijnen die geschikt zijn voor Velux® GGL S06 dakramen hebben een strakke en tijdloze uitstraling. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te combineren in ieder interieur. De strakke en minimalistische vormgeving maakt het rolgordijn tijdloos. Maak de keuze tussen een van onze populaire kleuren en kleedt jouw slaapkamer of zolder aan!


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers