Roljaloezie

Roljaloezieën zijn de absolute trend van dit moment. Een roljaloezie is sfeervol en functioneel. Ze worden ook wel duo rolgordijnen genoemd. De dubbele stoflaag bestaat uit transparante en dichte banen. Doordat er twee stoffen langs elkaar lopen, kun je zelf de gewenste lichtinval bepalen. Als je de banen tegenover elkaar zet geniet je van gefilterd licht. In de gesloten stand geniet je van maximale lichtwering en privacy. Je kunt kiezen voor een lichtdoorlatende of verduisterende stof. Roljaloezieën kunnen volledig op maat gemaakt worden. Ook kun je kiezen voor een standaardmaat.

De collectie

Ontdek welke roljaloezie bij jou past


Meer info

Lees meer over onze roljaloezieën

Roljaloezie kopen

Kwaliteit staat voorop. Een duo rolgordijn bestaat uit verschillende componenten; het systeem, de stof, de bedieningsketting en de onderlat. Een roljaloezie kan voorzien worden van een open systeem of een cassette. Bij een open systeem zie je de bovenbuis met hierop de stof. Een cassette is een gesloten systeem, deze heeft een wat luxere uitstraling. Onze producten zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit stoffen. De stofstructuur verschilt per product. Verder bestaan onze stoffen uit duurzame materialen, waardoor de roljaloezie langer meegaat. Voor elk component kiezen we dus de beste kwaliteit. Al deze componenten zorgen samen voor een uitstekend, kwalitatief eindproduct dat jaren mee zal gaan.

Roljaloezie op maat, van begin tot eind

Kies je voor een roljaloezie op maat? Dan wordt deze van begin tot eind op maat gemaakt. Het grootste voordeel van een op maat gemaakt product is dat je hem direct naar wens kunt samenstellen. Deze hoef je zelf dus nooit in te korten. Ook kunnen grote ramen bekleed worden met één roljaloezie. Komen er toch twee naast elkaar? Dan is het mogelijk om de banen door te laten lopen, zodat de patronen in de stof op elkaar aansluiten.

Goedkope roljaloezieën

Je bent op zoek naar nieuwe roljaloezieën, maar wilt uiteraard niet te veel betalen. Wij bieden ze aan tegen een scherpe prijs. Onze producten zijn altijd op voorraad en dus direct leverbaar. Ook worden al onze roljaloezieën geleverd met garantie. Door de hoge kwaliteit materialen, gaan ze lang mee. Je weet dus zeker dat je een kwalitatief product koopt voor een aantrekkelijke prijs.

Waarom een roljaloezie van Raamdecoratie.com?

  • Kwaliteit staat voorop
  • Op maat én standaardmaten
  • Scherpe prijzen
  • Online meethulp
  • Gratis en snelle levering

Online meethulp

Heb je hulp nodig tijdens het opmeten van je ramen? Maak dan kosteloos gebruik van onze online meethulp. In 3 eenvoudige stappen bepalen wij samen met jou de juiste afmetingen. Het voordeel van onze online meethulp is dat je er niet voor in huis hoeft te blijven.

Gratis en snelle levering van roljaloezieën

Alle bestellingen worden gratis aan huis bezorgd, ongeacht de omvang van je bestelling. Wij doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Afhankelijk van wat je hebt besteld, kiezen wij de meest geschikte koeriersdienst voor jouw bestelling. Standaardmaten kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Een roljaloezie op maat wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, deze heeft daardoor een wat langere levertijd.

Roljaloezieën: vraag & antwoord

Wat is een roljaloezie?

Een roljaloezie is een rolgordijn dat bestaat uit twee stoflagen met lichtdoorlatende en transparante banen. Met de bedieningsketting plaats je de stofbanen eenvoudig in de gewenste stand waarmee je de privacy en lichtinval regelt. Een roljaloezie is een andere naam voor een duo rolgordijn. De naam is anders, de werking en uitstraling zijn hetzelfde.

Zijn er ook verduisterende roljaloezieën?

Ja, er zijn ook verduisterende roljaloezieën. In ons assortiment vind je lichtdoorlatende en verduisterende stofsoorten. Onze verduisterende roljaloezieën zijn voorzien van een dim-out stof, een dim-out stof is nooit 100 procent verduisterend, maar blokkeert vrijwel al het binnenkomende licht.

Wat is het verschil tussen een open profiel en een cassette?

Bij het bestellen van een roljaloezie kun je kiezen tussen een open profiel en een cassette. Bij een open profiel kijk je tegen de buis met stof aan, met een cassette wordt deze buis afgedekt waardoor je niet tegen de buis met stof aankijkt. Door voor een cassette te kiezen wordt de roljaloezie luxe afgewerkt en heeft deze een strakke uitstraling.

Wat is het verschil tussen kant en klaar en op maat?

Onze kant en klare collectie is voorradig en kan daarom snel worden geleverd. De kant en klare roljaloezieën zijn verkrijgbaar in vaste breedte- en hoogtematen en zijn van uitstekende kwaliteit. Op maat gemaakte roljaloezieën worden van begin tot eind op maat gemaakt en zijn perfect passend voor je raam. Een roljaloezie uit onze op maat gemaakte collectie stel je volledig zelf samen naar jouw wensen.

Meest gekozen

Bekijk onze bestsellers