Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 40.000 tevreden klanten

Verduisterende rolgordijnen op maat

In onze collectie rolgordijnen op maat zijn ook verduisterende rolgordijnen verkrijgbaar. Onze collectie verduisterende rolgordijnen op maat bestaat uit een ruim aanbod aan kleuren. Zo vind je altijd een stof en kleur die bij jouw interieur past. Alle stoffen hebben een speciale coating waardoor deze 100 procent verduisterend zijn.
Met een verduisterend rolgordijn op maat kies je voor topkwaliteit en de perfecte maat. In een aantal simpele stappen stel je jouw perfecte rolgordijn samen. Welk verduisterend rolgordijn op maat kies jij?

Verduisterende rolgordijnen op maat

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 

Verduisterend rolgordijn op maat

Heb je een raam waarvoor een standaardmaat niet geschikt en wil je de perfecte maat? Dan is een verduisterend rolgordijn op maat echt iets voor jou. De collectie is leverbaar van 40 cm tot 300 cm breed en tot wél 300 cm hoog! Alle stoffen zijn volledig verduisterend.

 

Met of zonder cassette?

Onze verduisterende rolgordijnen op maat kunnen met of zonder een cassette worden geleverd. De cassette-uitvoering wordt geleverd met U-vormige zijprofielen waar de stof doorheen loopt. Met deze zijprofielen voorkom je lichtkieren waardoor niet alleen de stof maar ook het systeem verduisterend is.