Filteren 1

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen zorgen voor een zacht en warm gefilterde lichtinval. Daarnaast bieden lichtdoorlatende stoffen privacy, het zicht wordt beperkt tot schimmen. Ideaal voor ruimtes waar je zowel behoefte hebt aan lichtinval als privacy. In onze collectie lichtdoorlatende rolgordijnen op maat vind je meerdere stoffen en kleuren. Zo vind je altijd een rolgordijn dat past bij jouw woonstijl. Met een lichtdoorlatend rolgordijn op maat kies je voor absolute topkwaliteit en de perfecte maat. De exacte afmetingen van het rolgordijn bepaal je zelf. In een aantal simpele stappen stel je jouw perfecte rolgordijn samen. Welk lichtdoorlatend rolgordijn kies jij?
Gekozen filters:
 1. Rood Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Rolgordijn Op Maat Lichtdoorlatend Trend Red
  Rolgordijn op maat Trend lichtdoorlatend
  • Lichtdoorlatende stof
  • Extra voordelig
  • Glad en fijn geweven
  v.a.  25,-
  Rolgordijn op maat Trend lichtdoorlatend
  v.a.  25,-
  • Lichtdoorlatende stof
  • Extra voordelig
  • Glad en fijn geweven
  Gratis kleurstalen
 2. Rolgordijn op maat lichtdoorlatend
  v.a.  36,-
  • Lichtdoorlatende stof
  • Glad en fijn geweven
  • Beperkt lichtinval en inkijk
  Gratis kleurstalen
 3. Rolgordijn op maat Trend Cassette lichtdoorlatend
  v.a.  69,-
  • Lichtdoorlatende stof
  • Extra voordelig
  • Luxe cassette en zijprofielen
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Onze collectie lichtdoorlatende rolgordijnen bestaat uit vele standaard breedtematen. Zo zijn er smalle lichtdoorlatende rolgordijnen van 40 cm breed en brede varianten tot 240 cm breed en een groot aantal tussenmaten. Zit jouw gewenste maat er niet tussen of wil je top kwaliteit? Kies dan voor een rolgordijn uit onze op maat collectie.

 

Over deze stofsoort

Een lichtdoorlatende stof beperkt de in- en uitkijk maar laat nog wel wat licht door. Deze stofsoort wordt veel toegepast in ruimtes zoals woonkamers, keukens en badkamers. De stof zorgt dus voor enige privacy terwijl er nog wel licht je kamer binnen komt.

 

Lichtdoorlatende rolgordijnen: Vraag & Antwoord

 

Wat is een lichtdoorlatend rolgordijn?

Lichtdoorlatende rolgordijnen hebben een geweven stof die de inkijk beperkt en het licht filtert. Rolgordijnen die meer licht door laat noemen we transparante rolgordijnen. Voor het volledig verduisteren van een ruimte hebben we verduisterende rolgordijnen.

In welke ruimtes gebruik je lichtdoorlatende rolgordijnen?

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn erg geschikt voor ruimtes waar u licht wilt houden maar geen inkijk meer wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een woonkamer of keuken aan aan drukke straat. Door het rolgordijn naar beneden te doen behoud je gefilterd licht en kan er niet meer naar binnen gekeken worden.

Kan ik lichtdoorlatende rolgordijnen zelf inkorten?

Ja, je kunt lichtdoorlatende rolgordijnen zelf inkorten. Dit doe je door de stof, de onderlat en de buis in te korten. Een video met uitleg over inkorten en montage vind je hier.

Werkt een lichtdoorlatend rolgordijn ook isolerend?

Ja ook een lichtdoorlatend rolgordijn helpt isoleren. De warmte wordt voor een deel tegengehouden door de stof. Een verduisterend rolgordijn isoleert in een hogere mate.