Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 50.000 tevreden klanten

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in Nederland het meest populaire type raamdecoratie. En dat is niet voor niets. Rolgordijnen zijn namelijk een voordelige soort raamdecoratie. Ook zijn ze in alle ruimtes toepasbaar en passen ze in iedere woonstijl. Onze rolgordijnen zijn in veel soorten, maten, kleuren, stoffen en kwaliteiten leverbaar, waardoor er altijd wel een rolgordijn is dat past bij jouw interieur. Onze rolgordijnen collectie bestaat uit standaardmaten en op maat gemaakte producten. Standaardmaten zijn voordelig en direct uit voorraad leverbaar.
Op maat gemaakte rolgordijnen worden door ons perfect voor jou op maat gemaakt. Rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende stoftransparanties; transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen. Dus of je nu op zoek bent naar meer sfeer in je woonkamer of verduistering van je slaapkamer; met een rolgordijn vind je altijd wat je zoekt. Kortom, rolgordijnen zijn sfeervol, praktisch en voordelig. Meer informatie en handige weetjes over onze rolgordijnen vind je onderaan deze pagina.

Rolgordijnen

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rolgordijnen: vraag & antwoord

 

Wat is een rolgordijn?

Rolgordijnen zijn al lange tijd de meest verkochte raamdecoratie van Nederland. Een rolgordijn bestaat uit vier basisonderdelen, te weten de stof, de onderlat, de buis en het mechaniek. Simpel gezegd is het een gordijnstof dat op een buis gerold kan worden.

Welke transparanties zijn er?

Wij onderscheiden drie transparanties op het gebied van rolgordijnen, te weten;

- Transparante rolgordijnen
- Lichtdoorlatende rolgordijnen
- Verduisterende rolgordijnen

Welke standaardmaten zijn er?
Kan ik standaard rolgordijnen zelf inkorten?

Ja dat kan. Dit doe je door de stof, de onderlat en de buis in te korten. Bekijk de video met uitleg over inkorten en montage onderaan deze pagina. Natuurlijk hebben we ook een collectie rolgordijnen op maat.

Rolgordijn monteren, hoe moet ik meten en monteren?

Voor het meten en monteren van rolgordijnen hebben we een paar tips:

- Meet de breedte daar waar je de montage steunen gaat plaatsen.
- Houd rekening met raam- en deurhendels en andere obstakels.

Ik wil niet boren in mijn kozijn, zijn er mogelijkheden?

We begrijpen dat je bijvoorbeeld niet wilt boren in aluminium kozijnen of draai- kiep ramen. Daarom hebben wij speciale klemsteunen voor onze standaard rolgordijnen. Door aan de bovenkant van je raam 2 klemsteunen te bevestigen, kun je monteren zonder te hoeven boren. Deze klemsteunen zijn apart per 2 te bestellen en alleen geschikt voor de standaard maten collectie.

Kan ik de kant van de bedieningsketting zelf bepalen?

Ja dat kan, standaard rolgordijnen worden geleverd met het mechaniek in een aparte verpakking. Je kunt het onderdeel met de ketting dus zowel links als rechts in de buis plaatsen. Kies je voor een rolgordijn op maat dan kun je tijdens het bestellen de gewenste kant aangeven.

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn enorm populair. Ze passen in iedere woonstijl en zijn daarnaast makkelijk in het gebruik. Een rolgordijn is leverbaar in diverse stoftransparanties; transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen. Bij ons kun je kiezen voor standaardmaat rolgordijnen en op maat gemaakte rolgordijnen. We hebben veel standaardmaat rolgordijnen in onze collectie. Deze kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Onze rolgordijnen op maat kun je volledig zelf samenstellen en worden perfect voor je op maat gemaakt. Het monteren van een rolgordijn is erg eenvoudig. Alle materialen die je nodig hebt voor het monteren worden meegeleverd.

  • Een rolgordijn voor iedere stijl

Rolgordijnen passen in iedere woonstijl en ruimte. De mogelijkheden om bij ons een rolgordijn naar jouw wens te bestellen zijn groot. Onze collectie bestaat uit een groot aantal stofkleuren en –structuren. Ook kun je kiezen voor stoffen met decoratieve dessins. Van iedere stof hebben wij gratis kleurstalen voor je klaarliggen. Dus wil je de kleur en structuur van de stof thuis ervaren? Vraag dan kleurstalen aan. Wil je meer warmte creëren met je raamdecoratie? Dan kun je een rolgordijn combineren met een gordijn.

  • Rolgordijnen, de perfecte maat

Onze standaardmaten collectie rolgordijnen bestaat uit enorm veel maten. Onze breedtematen gaan van 40 cm breed tot 240 cm breed. De maten gaan per 10 cm en soms zelfs met 5 cm omhoog. Bij een standaardmaat rolgordijn kan de breedte die je bestelt zowel de stofbreedte als de totale breedte inclusief het systeem aanduiden. Meer informatie over de breedtes vind je in de productomschrijving bij ieder product.

Zitten de door jou gewenste afmetingen er niet bij? Of wens je een ander rolgordijn? Stel je rolgordijn dan zelf samen en kies voor een rolgordijn op maat. Bij onze op maat gemaakte rolgordijnen bepaal je o.a. zelf de maatvoering, stofkleur, systeemkleur en het materiaal van de ketting.

 

Waarom onze rolgordijnen

 • Voordelig
 • Standaardmaten én maatwerk
 • Veel kleuren en stoffen
 • Veel standaardmaten
 • Snelle levering
 • Gratis kleurstalen


  • Rolgordijnen, snel geleverd

De levertijd van onze rolgordijnen is verschillend. Onze rolgordijnen collectie bestaat uit standaardmaten en op maat gemaakte producten. Standaardmaten zijn altijd op voorraad en zijn dus direct leverbaar. Op maat gemaakte rolgordijnen worden volledig voor je op maat gemaakt in onze werkplaats. De levertijd hiervan bedraagt 10 werkdagen.

  • Het rolgordijn monteren

Het monteren van een rolgordijn is erg eenvoudig. Alle onderdelen die je nodig hebt om het rolgordijn te monteren worden meegeleverd. Ook wordt bij ieder rolgordijn een handleiding meegeleverd. Het inkorten van een standaardmaat rolgordijn is ook mogelijk. In de video hieronder zie je hoe je een rolgordijn zelf kunt inkorten en monteren.