Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 50.000 tevreden klanten

Rolgordijn met zijgeleiding

Ben je op zoek naar een rolgordijn met zijgeleiding? Deze vind je bij ons. Maar wat wordt er eigenlijk bedoeld met een zijgeleiding? Er zijn namelijk verschillende soorten zijgeleiding. Het woord “zijgeleiding” geeft aan dat het rolgordijn aan beide zijden wordt begeleid. Dit kan door middel van een zijprofiel of een draad zijgeleiding. Bij een zijprofiel loopt de stof door het profiel. Bij een draad zijgeleiding loopt de stof langs het draad. Afhankelijk van de gewenste afmetingen, kun je kiezen voor een standaardmaat of een op maat gemaakt rolgordijn.

Waarom een profiel zijgeleiding?

Met een zijprofiel creëer je een strakke uitstraling. De stof staat strak en er zullen geen kieren ontstaan. Mocht je de ruimte 100 procent willen verduisteren? Dat kan door middel van een verduisterend rolgordijn met cassette en zijprofielen. Daarom is deze optie erg geschikt voor slaapkamers. Wil je enkel het licht filteren? Kies dan voor een lichtdoorlatende stof. Door de cassette krijgt het rolgordijn een luxe uitstraling. Rolgordijnen met cassettes en zijprofielen zijn speciaal ontworpen voor kleine ramen en draai-/kiepramen.

Waarom een draad zijgeleiding?

Een draad zijgeleiding is nauwelijks zichtbaar. Er loopt een minimalistisch draad aan beide zijden van het rolgordijn. Het rolgordijn is door middel van een oog verbonden met het draad. Een draad zijgeleiding zorgt ervoor dat het rolgordijn dichtbij het raam blijft hangen.

Kleuren en stoffen rolgordijn met zijgeleiding

De mogelijkheden voor een rolgordijn met zijgeleiding zijn groot. Rolgordijnstoffen zijn er in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Elke stof heeft andere eigenschappen. Ook is elke stof leverbaar in diverse kleuren. Mocht je twijfelen tussen kleuren en/of stoffen? Vraag dan gratis kleurstalen aan!

Onze rolgordijnen met zijgeleiding

Welk rolgordijn met zijgeleiding kies jij?Populaire raamdecoratie

Sfeermakers