Rolgordijn creme

Onze collectie bevat verschillende kleuren en stoffen rolgordijnen. Zo ook de kleur crème, leverbaar in verschillende tinten en stoftransparanties. Denk aan licht, donkere en heldere creme tinten. Daarnaast kan er gekozen worden uit een transparant, lichtdoorlatend of verduisterend product. Alle rolgordijnen op maat zijn zelf naar wens samen te stellen. Creme is een lichte basis tint, deze kleur kan goed gecombineerd worden met andere kleuren. Zoek je een specifieke tint? Onze collectie heeft het allemaal. Allereerst is het belangrijk om te weten dat onze collectie bestaat uit op maat gemaakte rolgordijnen en standaardmaten. Creme rolgordijnen op maat worden van begin tot eind voor jou op maat gemaakt. Een standaardmaat rolgordijn ligt op voorraad en kan direct geleverd worden.
creme rolgordijn kant en klaar

Creme rolgordijn kant en klaar

Een kant en klaar rolgordijn wordt direct uit voorraad geleverd.

Bekijk collectie
creme rolgordijn op maat

Creme rolgordijn op maat

Op maat is bij ons ook écht op maat, van begin tot eind.

Bekijk collectie
alle creme rolgordijnen

Alle creme rolgordijnen

Een rolgordijn is de perfecte oplossing om het licht te filteren of juist te verduisteren.

Bekijk collectie

 

Rolgordijn crème

Onze crème rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten. Iedere stof heeft andere eigenschappen en kenmerken. Crème rolgordijnen vind je bij ons in drie verschillende stofsoorten. In onze collectie vind je transparante, lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen.

Onze crème rolgordijnen zijn verkrijgbaar in twee verschillende collecties. Onze kant en klare collectie crème rolgordijnen is voorradig en kan daarom snel geleverd worden. Een crème rolgordijn uit onze kant en klare collectie is van uitstekende kwaliteit en is verkrijgbaar in vaste breedte- en hoogtematen.

Onze collectie is rijk aan verschillende tinten. Denk hierbij aan lichte, donkere en heldere crème tinten. Twijfel je tussen verschillende tinten crème voor je rolgordijn? Vraag dan eenvoudig kleurstalen aan. Deze kleurstalen worden gratis naar je verstuurd en ontvang je in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

 

    Waarom onze rolgordijnen in antraciet

  • Scherp geprijsd
  • Ruim assortiment
  • Gratis aan huis bezorgd
  • Snelle levering
  • Gratis kleurstalen

Voordelen van een crème rolgordijn

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een rolgordijn in een crèmekleur. Allereerst is crème een neutrale kleur die rust brengt in je interieur. Een crème rolgordijn geeft je interieur een strakke uitstraling door de combinatie van de crèmekleur met een mooie stofsoort. Daarnaast past een crème rolgordijn in iedere woonstijl en is deze kleur te combineren met een groot aantal andere kleuren. Wil jij sfeervolle en tijdloze raambekleding? Kies dan voor onze crème rolgordijnen.

Uitstekende kwaliteit

Crème rolgordijnen worden met veel zorg en aandacht gemaakt. Daarnaast zijn alle materialen die we gebruiken voor het maken van je crème rolgordijn van hoogwaardige kwaliteit. Een rolgordijn op maat is bij ons écht op maat gemaakt. Dit wil zeggen dat we geen standaardmaten inkorten tot de door jou gewenste maat, maar het rolgordijn volledig op maat maken op basis van jouw wensen. Daarnaast geldt dat de onderlijst van het rolgordijn wordt gestoffeerd, dit geeft het rolgordijn op maat een extra luxe uitstraling.