Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 50.000 tevreden klanten

Rolgordijn Natural Cassette Pure lichtdoorlatend white open

Click on above image to view full picture

Klantbeoordelingen

Klantenscore: 9,2 / 10 op basis van 3697 beoordelingen


Wij adviseren je graag! 0547 - 851 823

14 dagen retour recht op standaardmaten

3 jaar garantie

Snelle levering

ROLGORDIJN CASSETTE PURE

:   Vraag gratis kleurstalen aan
  • White
  • Cream

:  

:  

 
 
 
 
 
 

Vanaf :  € 0,00
De prijs is inclusief btw
Levertijd: 3 werkdagen
Gratis aan huis bezorgd

Productomschrijving

Details

Dit unieke cassette rolgordijn is speciaal ontworpen voor kleinere ramen en draai-/kiepramen. Door de slanke, compacte cassette van 4,5 cm hoog en diep is het rolgordijn mooi in verhouding met je raam. Dit rolgordijn is gemaakt van een fijne kwaliteit lichtdoorlatende stof met een natuurlijke uitstraling. De stof heeft een subtiele weefstructuur, waarmee je een rustige basis voor je interieur kunt creëren. De stof is vochtbestendig en daarmee ook geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer. Dit cassette rolgordijn is eenvoudig in de breedte in te korten.

Wat wordt er standaard geleverd?

In het standaardpakket worden twee clips en dubbelzijdige tape meegeleverd. Hierbij heb je de keuze om je product in- of op-de-dag te monteren. Met de clips boor je in- of op-de-dag waarna je de cassette eenvoudig en snel vast klikt. Door middel van de dubbelzijdige plakstrip is het ook mogelijk om de cassette te plakken. De kindveilige ketting klem wordt standaard meegeleverd. 

Welke extra opties zijn er?

> Set D: Montage cassette op draai-/kiep raam met universele klemsteun

Accessoire set D is geschikt voor montage aan een draai-kiep-raam. Je kunt met deze set de cassette klemmen zonder te boren of plakken. Accessoire set D bestaat uit twee universele klemsteunen waaraan de clip aan bevestigt wordt.

>Set E: Montage zijgeleiding voor draai-/kiep raam met universele klemsteun

Accessoire set E bestaat uit twee universele klemsteunen voor draai-kiep-ramen. Bijgeleverd  worden twee nylon koorden voor zijgeleiding en twee spanschoentjes. De zijgeleiding set is geschikt voor cassette rolgordijnen. De twee klemsteuntjes draai je eenvoudig en snel aan je draai-kiep-raam vast. Vervolgens breng je de bijgeleverde nylon koorden op spanning met de bijgeleverde spanschoentjes. 

>Set F: Montage zijgeleiding wandsteun

Accessoire set F is geschikt voor boor montage. In de accessoire set zitten twee wandsteunen, en twee nylon koorden. Montage door te boren is geschikt voor op de wand of houten kozijnen. Accessoire set F is ideaal wanneer de ruimte tussen kozijn en vensterbank beperkt is.

>Set G: Zijprofielen cassettesysteem rolgordijnen

Accessoire set G bestaat uit twee aluminium zijprofielen van 2,5 cm breed met vier stroken dubbelzijdige tape. Je kunt de twee zijprofielen in de dag boren of plakken, plakken is alleen mogelijk op de dag dus tegen het kozijn of de wand aan. In combinatie met de 100% verduisterende stof zorg je ervoor dat er geen hinderlijke lichtspleten meer je kamer binnen komen, perfect om je slaapkamer donker te houden. 
G1 is 130 cm
G2 is 175 cm
                                                     

Kindveiligheid

Dit product heeft een kindveiligheidsoplossing in de doos.

Stalenservice

De kleur, uitstraling en kwaliteit van de stoffen en materialen is vanaf je beeldscherm soms lastig te beoordelen. Om je hiermee te helpen kun je bij ons gratis stalen aanvragen. Zo kun je de kleur, structuur en kwaliteit van het materiaal zelf thuis ervaren. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

Kies hieronder de gewenste kleur(en). Wil je van meer dan één product stalen ontvangen? Dan kun je kiezen voor de optie meer stalen aanvragen.

Kies je kleuren*

Meten en monteren

De 5 gouden meet tips

 

Meet zeker twee keer om fouten te voorkomen.

Gebruik een rolmaat waarmee je de breedte en hoogte in één keer kunt meten.

Meet zowel bovenin, in het midden en onderin het raam. Bestel de kleinst gemeten maat.

Houd rekening met raamhendels, verwarmingsbuizen en andere obstakels.

Monteert u in de dag? Bestel dan de kleinst gemeten breedte maat -1 cm.

 

Bij iedere bestelling wordt de montage handleiding meegeleverd.

Download hier de digitale versie van de handleiding.