Rolgordijn 90 cm breed

Wens je een rolgordijn van 90 cm breed? Dit rolgordijn is in meerdere formaten bij Raamdecoratie.com te bestellen. Maten 90 x 210 en 90x250 zijn veel gekozen formaten. Echter hebben wij meerdere hoogtes en breedtes in onze collectie. Zit de gewenste maat voor jou hier niet bij? Geen probleem, bij Raamdecoratie.com kun je ook kiezen voor rolgordijnen op maat. De rolgordijnen op maat hebben een iets langere levertijd doordat het product speciaal voor jou geproduceerd dient te worden. De levertijd van een rolgordijn op maat bedraagt 10 werkdagen. Een kant en klaar rolgordijn 90 cm breed heeft een levertijd van 3 werkdagen.

Of het rolgordijn nu 90 x 210 cm is, of 90x250. Alle formaten zijn in meerdere kleuren en materialen leverbaar. Welke mogelijkheden er verder nog zijn? Lees deze hieronder.

Uitvoeringen en mogelijkheden rolgordijn 90 cm breed

De keuze in rolgordijnen en andere producten is bij Raamdecoratie.com erg groot. Zo kunnen alle producten op onze website geleverd worden in verschillende kleuren en stoffen. Zo is er keuze uit transparante-, lichtdoorlatende- of verduisterende stof. Alle rolgordijnen van 90 cm breed kunnen gekozen worden in bovenstaande stoffen.

Daarnaast is het mogelijk om een hoogte aan te geven. De hoogte wil zeggen de hoogte van het rolgordijn. Bijvoorbeeld 90 x 210 cm. De hoogte bij de kant en klare rolgordijnen loopt tot 275 cm. Ben je op zoek naar een hoger rolgordijn? Kies dan voor een rolgordijn op maat. Alle kant en klare rolgordijnen en rolgordijnen op maat zijn te leveren in verschillende kleuren. Lichte, donkere, kleurvolle, frisse en warme tinten (rol)gordijnen zijn te bestellen bij Raamdecoratie.com.

Kom je er door de ruime kleurenkeuze er niet helemaal uit? Ook daar hebben wij aan gedacht. Het is mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen. Kleurstalen aanvragen gaat als volgt. Bij rolgordijn 90 cm breed vind je de beschikbare kleuren van dit product. Ook zie je hier de optie om gratis kleurstalen aan te vragen. Wanneer je de gewenste kleur hebt bewaard vind je deze bovenaan in de website terug onder kleurstalen. Je ontvangt de gekozen kleurstalen binnen 2 werkdagen thuis.

De hele collectie rolgordijnen zie je hier.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparant rolgordijn 90 cm breed

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen met een breedte van 90 cm.

Bekijk collectie
lichtdoorlatend rolgordijn 90 cm breed

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen met een breedte van 90 cm.

Bekijk collectie
verduisterend rolgordijn 90 cm breed

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen met een breedte van 90 cm.

Bekijk collectiePopulaire raamdecoratie

Sfeermakers