Rolgordijn 240 cm breed

Ben je op zoek naar een rolgordijn 240 cm breed? Deze vind je bij ons! Onze rolgordijnen collectie bestaat uit twee categorieën, namelijk op maat en kant en klaar. Op maat producten worden perfect voor je op maat gemaakt, ook kun je het rolgordijn naar eigen wens samenstellen. De in te voeren breedte bij een rolgordijn op maat is de breedte van het totale eindproduct. En dus niet de breedte van de stof. Er zijn enkele kant en klare rolgordijnen leverbaar in de breedte van 240 cm.

Mogelijkheden rolgordijn 240 cm breed

Een op maat gemaakt rolgordijn van 240 cm breed kan je zelf samenstellen. Welke stof heeft je voorkeur? Transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Ook kan je de kleur van de stof en het systeem bepalen. De ketting is leverbaar in kunststof en metaal. Kant en klare rolgordijnen zijn ook leverbaar in diverse kleuren. Mocht je twijfelen tussen verschillende stoffen of kleuren? Vraag dan gratis kleurstalen aan!

Een aanwinst voor je interieur

Een rolgordijn 240 cm breed is een aanwinst voor jouw interieur. Door de verschillende combinatiemogelijkheden met kleuren en stof soorten vind je in onze collectie gegarandeerd een rolgordijn van 240 cm breed dat perfect past in jouw interieur. Ben je op zoek naar een rolgordijn 240 cm breed voor je draai- kiepraam en wil je liever monteren zonder te boren? Met onze klemsteunen klem je het rolgordijn 240 cm breed eenvoudig jouw kunststof of aluminium draai- kiepraam. Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen, wij staan klaar om je te adviseren in jouw zoektocht naar een rolgordijn 240 cm breed.

Bekijk hier de gehele rolgordijnen collectie.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparant rolgordijn 240 cm breed

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen met een breedte van 240 cm.

Bekijk collectie
lichtdoorlatend rolgordijn 240 cm breed

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen met een breedte van 240 cm.

Bekijk collectie
verduisterend rolgordijn 240 cm breed

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen met een breedte van 240 cm.

Bekijk collectie


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers