Raamdecoratie zonder boren

Zoek je naar raamdecoratie zonder te boren? In onze collectie vind je veel producten die opgehangen kunnen worden zonder te boren of te schroeven. Als je gaat boren in kunststof of houten kozijnen zorgt dit voor onuitwisbare sporen. Gelukkig hebben we de oplossing: raamdecoratie zonder boren! Als je deze sporen wilt voorkomen kun je monteren door middel van klemsteunen of speciale plakstrips. De montage met klemsteunen is enkel geschikt voor kunststof of aluminium draai- kiepramen. Welk product kies jij? Bekijk hieronder alle opties.

Populair

Ontdek de populairste producten zonder te boren

raamdecoratie zonder boren rolgordijn populair

Rolgordijn 'Cassette Pure'

Bekijk hier het populairste verduisterende rolgordijn zonder te boren.

Bekijk nu
raamdecoratie zonder boren plissegordijn populair

Plisségordijn op maat 'Pure'

Bekijk hier het populairste lichtdoorlatende plisségordijn zonder te boren.

Bekijk nu
raamdecoratie zonder boren honingraat plissegordijn populair

Plisségordijn op maat Honingraat

Bekijk hier het populairste honingraat verduisterend plisségordijn zonder te boren.

Bekijk nu
raamdecoratie zonder boren rolgordijn populair

Aluminium jaloezie op maat 25 mm

Bekijk hier de populairste aluminium jaloezie zonder te boren.

Bekijk nu

raamdecoratie zonder boren plissegordijnen

1. Plisségordijnen zonder schroeven


Plisségordijnen zijn een uitermate geschikte soort raamdecoratie om op te hangen zonder te boren. Ze hebben een slank systeem waardoor ze geschikt zijn voor nagenoeg iedere raamsituatie. Daarnaast kunnen plissés gemonteerd worden op verschillende manieren. Naast boren vind je in onze collectie plisségordijnen die je kunt ophangen door te klemmen(draai- kiepramen) en door te plakken. Hieronder vind je de mogelijkheden.

 

 


 

 

Klemmen op draai- kiepramen


De perfecte oplossing voor aluminium en kunststof draai-kiepramen zijn onze universele klemsteunen. De klemsteunen worden geklemd om het draaiende deel van het raam. Als je het product alleen aan de bovenkant wilt vastzetten dan kun je klemsteunen voor alleen de bovenkant bestellen.

Wanneer je het product boven en onder vast wilt zetten kun je ook klemsteunen bestellen voor de onderzijde. Nadat je de steunen op het raam hebt geklemd bevestig je het systeem van het product eenvoudig aan de klemsteunen.

raamdecoratie zonder boren klemmen

 


 

 
raamdecoratie zonder boren rolgordijnen

2. Rolgordijnen zonder boren


Wil jij rolgordijnen ophangen zonder te boren? Dat kan, onze collectie biedt diverse mogelijkheden. Onze rolgordijnen zijn leverbaar in enorm veel stoffen en kleuren. Het ophangen van je rolgordijnen zonder boren kan door te plakken of met klemsteunen. Ben je nieuwsgierig naar onze stoffen en kleuren? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

 


 

 

Speciale dubbelzijdige plakstrips


Als je jouw raamdecoratie niet wenst te boren of te schroeven kun je kiezen voor speciale dubbelzijdige plakstrips. Deze plakstrips zijn geschikt voor ieder raam, zowel voor draai- kiepramen als voor vaste ramen.

Het ophangen van je raamdecoratie is met deze plakstrips super makkelijk. Mocht je de raamdecoratie uiteindelijk willen verwijderen kun je dat doen zonder dat er resten achterblijven.

raamdecoratie zonder boren plakstrips

 


 

 
raamdecoratie zonder boren jaloezieen

3. Aluminium en houten jaloezieën zonder schroeven


Ook bij onze jaloezieën is er een mogelijkheid om te monteren zonder te boren. Heb jij een draai- kiepraam met aluminium of kunststof kozijnen? Dan kun je kiezen voor universele klemsteunen. Deze klemsteunen klem je om het draaiende gedeelte van het kozijn. Als je de jaloezie zowel boven als onder wilt bevestigen kun je ook klemsteunen bestellen voor de onderzijde. De onderstaande jaloezieën kunnen geklemd worden.

 


 

 

Raambekleding plakken op je kozijn


Ook vind je in onze collectie raambekleding die opgehangen worden door te plakken. Met deze te plakken steunen kun je onze kant en klare rolgordijn Easy ophangen zonder te hoeven boren. Je plakt de steunen tegen je kozijn waarna je het rolgordijn in deze steunen klikt. Deze steunen zijn geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen.

Mocht je de raambekleding willen verwijderen dan kan dit zonder dat er beschadigingen ontstaan. Door de plaksteun warm te maken met een föhn kun je de steun eenvoudig verwijderen.

 
raamdecoratie zonder boren plakken

 


 

 
raamdecoratie zonder boren duo rolgordijnen

4. Duo rolgordijnen zonder boren


Duo rolgordijnen als raambekleding kun je monteren zonder dat je hoeft te boren. Als je aluminium of kunststof kozijnen hebt kun je universele steunen op het raam klemmen en hoef je dus niet te boren. Het systeem van het duo rolgordijn bevestig je gemakkelijk aan de klemsteunen. Zowel in onze op maat gemaakte collectie als in onze standaardmaat collectie vind je duo rolgordijnen die je kunt ophangen zonder te boren. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

 


 

 

Toch boren? Dat is mogelijk


Als je jouw raamdecoratie toch liever ophangt door te boren of te schroeven dan is dat geen probleem. Alle raamdecoratie in onze collectie kan geboord worden. Boren kan in houten of kunststof kozijnen maar ook in muren of plafonds.

Wil je weten op welke wijze je raamdecoratie geboord wordt? Dat kun je vinden in de montagehandleiding die je online kunt vinden bij ieder product.

 
raamdecoratie zonder boren boren