Raambekleding voor je deur

Op zoek naar raambekleding voor je deur? Deze vind je bij ons. Een deur wordt veel gebruikt, het is belangrijk dat je raambekleding de functionaliteit van de deur niet in de weg zit. Het is mogelijk om raambekleding op de deur zelf te plaatsen. Als je kiest voor draad zijgeleiding, dan zorgt deze ervoor dat het product dicht bij het raam blijft en niet gaat klapperen.

Voor deuren

Functioneel en stijlvol


Meer info

Lees meer over raambekleding voor deuren

Welke raambekleding kies jij voor je deur?


De functionaliteit speelt een belangrijke rol voor je raamdecoratie op je deur. Hierboven zag je al welke types raamdecoratie populair zijn voor deuren. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Een deur is voorzien van een klink of handgreep, houd hier rekening mee bij het opgeven van de maten. Ieder product heeft unieke eigenschappen en ook de montagemogelijkheden verschillen per product. De exacte afmetingen van de systemen en montagemogelijkheden vind je onder ieder product in de productomschrijving.

Rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor deuren, in het speciaal rolgordijnen met zijgeleiding. Rolgordijnen kun je voorzien van draad zijgeleiding of van zijprofielen. Een voordeel van rolgordijnen is dat de stof vrij dun is waardoor deze vrijwel altijd achter de deurklink past.

Voor duo rolgordijnen geldt grotendeels hetzelfde als voor rolgordijnen. Ook hier kun je de stof achter de klink laten vallen en kun je kiezen voor zijgeleiding. Bij een duo rolgordijn kun je enkel kiezen voor draad zijgeleiding.

Een ander populair type raambekleding voor deuren zijn plisségordijnen. Plisségordijnen hebben lichte, slanke systemen en de montagemogelijkheden zijn groot. Met een ingespannen systeem met handgreep zorg je ervoor dat het plisségordijn altijd strak tegen de deur hangt. Voeg je een top down en bottom up systeem toe, dan kun je zowel de onder- als de bovenkant van het plisségordijn bedienen.

Ook kun je kiezen voor aluminium of houten jaloezieën als raambekleding voor je deur. Onze jaloezieën zijn leverbaar met verschillende lamelbreedtes. Zo vind je in ons raambekleding assortiment jaloezieën met lamelbreedtes van 20, 25 en 50 mm. Bij een lamelbreedte van 20 of 25 mm is het wellicht mogelijk om de jaloezie achter de klink te laten vallen. 50 mm jaloezieën passen niet in iedere situatie achter de klink langs. Om het klapperen te voorkomen, kun je de optie draad zijgeleiding toevoegen.

Als laatste, maar ook zeker een goede optie voor je deur is een vouwgordijn. Vouwgordijnen hebben slanke en lichte systemen. Eveneens kun je bij vouwgordijnen kiezen voor draad zijgeleiding.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers