Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 50.000 tevreden klanten

Raambekleding openslaande deuren

Je bent op zoek naar raambekleding voor openslaande deuren? Bij Raamdecoratie.com hebben wij een grote collectie raambekleding voor zowel openslaande deuren als ramen. Raambekleding wordt zowel voor een openslaande tuindeur als openslaande voordeur geplaatst. Maar waar moet je precies op letten bij aankoop van raamdecoratie voor grote ramen en deuren? Kies je voor een standaardmaat rolgordijn of een product op maat? Een aantal mogelijkheden en tips zetten wij voor jou op een rij.

Mogelijkheden raambekleding voor openslaande deuren

Voor een openslaande voordeur of tuindeur is er bij Raamdecoratie.com veel mogelijk. Bij een groot raam komt er veel licht van buiten. Niet iedereen wenst dit licht in de kamer. Om het licht van buiten te filteren zijn er verschillende opties mogelijk.

Zo kan er gekozen worden voor een verduisterende stof. Mensen met een tuin op het zuiden hebben over het algemeen de gehele dag zon in de kamer. Een verduisterende stof is dan handig om de warmte van buiten tegen te houden. Dit houdt de kamer lekker koel in de zomermaanden. Daarnaast kan een verduisterende stof ook gebruikt worden voor een slaapkamer. Deze stof zorgt namelijk voor een donkere kamer die geen licht van buiten toelaat.

Kijk je liever door de openslaande tuindeuren de tuin in? Dan kan als raambekleding voor openslaande deuren gekozen worden voor een transparante stof. Een transparante stof filtert zonlicht van buiten maar geeft jou de mogelijkheid om naar buiten te kijken.

De laatste mogelijk stof voor raambekleding voor een openslaande deur is een lichtdoorlatende stof. Bij een lichtdoorlatende stof behoudt je privacy, maar zal daarentegen licht doorlaten. Dit is een optie wanneer je bijvoorbeeld aan een drukke straat woont, en er dagelijks mensen over de stoep langs het raam lopen.

Nu wij de stoffen op een rijtje hebben gezet kun je wellicht beter een keuze maken. Raambekleding voor openslaande deuren is erg populair op Raamdecoratie.com. Bij het opmeten van de maten dien je rekening te houden met hendels en handvaten. Wanneer een handvat aanwezig is, kan er gekozen worden voor montage op de dag.

Een standaardmaat rolgordijn kan gekozen worden tot 240 cm breed. Wanneer het raam breder is dan 240 cm kan er gekozen worden voor een product op maat. Een product op maat kan volledig naar wens gespecificeerd worden.

Alle rolgordijnen uit onze collectie bekijken kan hier.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparante stof openslaande deuren

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen voor openslaande deuren.

Bekijk collectie
lichtdoorlatende stof openslaande deuren

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen voor openslaande deuren.

Bekijk collectie
verduisterende stof openslaande deuren

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen voor openslaande deuren.

Bekijk collectiePopulaire raamdecoratie

Sfeermakers