Raambekleding kunststof kozijnen

Ben je op zoek naar raambekleding voor kunststof kozijnen? Deze vind je bij ons. Wanneer je gaat boren of schroeven in kunststof kozijnen laat dit onuitwisbare sporen achter. In onze collectie vind je speciale raambekleding die niet geboord of geschroefd hoeven te worden. Deze raambekleding kun je monteren door middel van een speciale plakstrip, plaksteunen of klemsteunen. Let wel, klemsteunen zijn enkel geschikt voor montage op draai- kiepramen. Hieronder vind je de populairste producten voor kunststof kozijnen en meer informatie.

Populair

Ontdek de populairste producten voor kunststof kozijnen

raambekleding kunststof kozijnen rolgordijn

Rolgordijn 'Cassette Pure'

Bekijk hier het populairste verduisterende rolgordijn voor kunststof kozijnen.

Bekijk nu
raambekleding kunststof kozijnen plissegordijn

Plisségordijn op maat 'Pure'

Bekijk hier het populairste lichtdoorlatende plisségordijn voor kunststof kozijnen.

Bekijk nu
raambekleding kunststof kozijnen honingraat plissegordijn

Plisségordijn op maat Honingraat

Bekijk hier het populairste honingraat plisségordijn voor kunststof kozijnen.

Bekijk nu
raambekleding kunststof kozijnen rolgordijn

Aluminium jaloezie op maat 25 mm

Bekijk hier de populairste aluminium jaloezie voor kunststof kozijnen.

Bekijk nu

raambekleding kunststof kozijnen rolgordijnen

1. Rolgordijnen voor kunststof kozijnen


Wil je rolgordijnen monteren op kunststof kozijnen maar wil je niet boren of schroeven? Dat kan, in onze collectie vind je rolgordijnen die gemonteerd kunnen worden door middel van dubbelzijdige plakstrips, plaksteunen of klemsteunen. Ben je benieuwd naar de kleuren en maten van deze rolgordijnen? Hieronder vind je de rolgordijnen die geschikt zijn voor kunststof kozijnen zonder te boren en te schroeven.

 

 


 

 

Speciale plakstrips voor kunststof kozijnen


Voor kunststof kozijnen hebben we raambekleding die je kunt plaatsen op je raam middels dubbelzijdige plakstrips. Deze optie is perfect voor zowel vaste ramen als draai- kiepramen.

Het monteren van je raambekleding met plakstrips is kinderlijk eenvoudig. Mocht je de raambekleding uiteindelijk willen verwijderen, dan kan dat zonder schade achter te laten.

raambekleding kunststof kozijnen plakstrips

 


 

 
raambekleding kunststof kozijnen plissegordijnen

2. Plisségordijnen zonder boren


Plisségordijnen zijn in vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar. Dit komt door het slanke systeem en de diverse montagemogelijkheden. Naast plisségordijnen die je kunt monteren door te boren vind je in onze collectie plisségordijnen die je kunt monteren middels plakstrips, plaksteunen en klemmen. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

 


 

 

Klemmen op kunststof draai-kiepramen


Onze universele klemsteunen zijn de perfecte oplossing voor je draai- kiepramen. Door middel van twee klemsteunen zorg je ervoor dat het product aan de bovenzijde van het draaiende gedeelte van het raam geklemd wordt.

Wil je dat het product ook aan de onderzijde vast zit? Kies dan ook voor twee klemsteunen aan de onderzijde. De speciale klemsteunen bevestig je eenvoudig op je draai- kiepraam, waarna je de montageclips vastmaakt aan de klemsteunen.

raambekleding kunststof kozijnen klemmen

 


 

 
raambekleding kunststof kozijnen jaloezieen

3. Jaloezieën kunststof kozijnen


Heb je kunststof kozijnen? Dan vermoed je mogelijk dat je beperkt wordt in de keuze voor wat betreft jaloezieën. Gelukkig is dat bij ons niet het geval. Wij bieden namelijk verschillende soorten jaloezieën voor kunststof kozijnen aan. Zo vind je in ons assortiment onder meer houten jaloezieën voor kunststof kozijnen, maar ook aluminium jaloezieën voor kunststof kozijnen.

Als je een draai-kiepraam hebt kun je de jaloezie door middel van universele klemsteunen op het raam plaatsen. De universele klemsteunen klem je om het draaiende gedeelte van het raam. Door middel van twee klemsteunen bevestig je de bovenzijde van de aluminum jaloezie. Wanneer je ook de onderzijde vast wilt maken aan je draai- kiepraam, dan kun je ook klemsteunen voor de onderzijde bestellen.

 


 

 

Raambekleding plakken op je kunststof kozijn


In onze collectie vind je raambekleding die gemonteerd kan worden steunen die je kunt plakken. Een ideale oplossing voor vaste kunststof kozijnen en draai- kiepramen.

De steunen kun je eenvoudig verwijderen, zonder dat er plakresten achterblijven of beschadigingen ontstaan aan het kozijn.

 
raambekleding kunststof kozijnen lijmen

 


 

 
raambekleding kunststof kozijnen duo rolgordijnen

4. Duo rolgordijnen zonder boren


Duo rolgordijnen zijn uitermate geschikt om te plaatsen op draai- kiepramen met kunststof kozijnen. Met de universele klemsteunen klem je het duo rolgordijn eenvoudig aan je raam en hoef je dus niet te boren. De cassette van het duo rolgordijn klik je eenvoudig in de steunen. We bieden zowel een maatwerk als een kant en klaar duo rolgordijn aan voor jouw kunststof draai- kiepraam.

 


 

 

Liever boren? Dat kan altijd


Wanneer je de raambekleding toch liever monteert door te boren dan is dat geen probleem. Ieder product in onze collectie biedt de mogelijkheid om te boren of te schroeven. Boren in kunststof kozijnen is een veel gekozen optie.

Ieder product heeft een ander systeem met andere montagesteunen. Wil je weten hoe de montage precies in zijn werk gaat, kijk dan in de montagehandleiding die je kunt vinden onder ieder product.

 
raambekleding kunststof kozijnen boren