Gratis aan huis bezorgd | +4.600 beoordelingen | Scherpe online prijzen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Onze collectie lichtdoorlatende plisségordijnen bestaat uit enkele stoffen en dubbele honingraat stoffen. Een dubbele stof wordt ook wel een honingraat stof genoemd. Kant en klare plisségordijnen zijn geschikt voor vrijwel iedere raamsituatie. Dit komt door de slanke systemen en de meerdere montage mogelijkheden. Er zijn verschillende kleuren en stofsoorten leverbaar.
Plisségordijnen zijn een trendy soort raambekleding. Je kunt ze toepassen in iedere woonstijl. Een lichtdoorlatende stof filtert het licht en biedt privacy, de stof is namelijk zichtdicht. De lichtdoorlatende stoffen zijn afneembaar en vochtbestendig waardoor ze zeer geschikt zijn vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken.

Lichtdoorlatende plisségordijnen

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Naast verduisterende plisségordijnen zijn er ook lichtdoorlatende plisségordijnen in verschillende soorten. Bij het Top-down-Bottom-up plisségordijn kun je niet alleen de onderkant naar boven doen, maar ook de bovenkant naar beneden. Zo geniet je optimaal van de lichtinval. Een Bottum-Up Honeycomb plisségordijn heeft een stof met een honingraatstructuur en bevat luchttunnels. Deze speciale uitvoering zorgt voor een isolerende werking.

 

Klemmen of boren?

Onze plisségordijnen zijn op diverse manier te monteren. De 20 mm crêpe en honeycomb plisségordijnen zijn te monteren door middel van boren of klemmen. De speciale klemsteunen maken het mogelijk om het plisségordijn op een draai-kiepraam te klemmen in plaats van te boren.