Gratis aan huis bezorgd | +4.900 beoordelingen | Scherpe online prijzen

Multishades

Jouw multishades shop je online bij Raamdecoratie.com. Multishades, ook wel bekend als duo rolgordijnen, combineren sfeer en functionaliteit. De populariteit van multishades neemt toe. Een multishade bestaat uit horizontale banen. Eén baan is transparant en de ander is lichtdoorlatend of verduisterend.
Door deze banen langs elkaar te bewegen, bepaal je de lichtinval precies zoals jij wenst. Ook kun je het rolgordijn volledig optrekken, zo geniet je van volledige lichtinval en uitkijk. In onze ruime collectie vind je populaire kleuren. Kies je voor een van onze standaardmaten of voor een maatwerk multishade?

De collectie

Voor welke multishades kies jij?


Meer info

Lees meer over onze multishades

Onze unieke collectie multishades

Kies je voor een standaardmaat? Dan maak je de keuze uit vaste breedte- en hoogtecombinaties. We leveren erg veel standaardmaten waardoor de kans groot is dat er een passende maat tussen zit. Standaard multishades zijn voordelig en worden binnen 3 dagen aan huis geleverd.

Ben je op zoek naar topkwaliteit? Kies dan voor een op maat gemaakte multishade. Bij maatwerk bepaal jij volledig hoe jouw multishade eruit komt te zien. Allereerst bepaal je de perfecte afmetingen, daarnaast zijn er diverse opties om je multishades volledig naar wens samen te stellen. Zo bepaal je aan welke zijde de bedieningsketting moet komen en in welk materiaal je deze wilt. Wil je multishades met een luxe uitstraling? Ga dan voor multishades met een cassette in plaats van een open profiel. De levertijd van op maat gemaakte multishades is 10 werkdagen.


Praktisch en sfeervol

Zoals de term 'multishades' al aangeeft, hebben multishades meerdere functies. Je hebt als het ware twee rolgordijnen. Wanneer je de banen open zet, filter je het licht minimaal en behoud je de verbinding met buiten. Zet je de banen dicht, dan beperk je de lichtinval en creëer je privacy. De mate van lichtinval en privacy is afhankelijk van de stofsoort die je kiest.

Multishades zijn toepasbaar in iedere woonstijl en ruimte. Je kunt kiezen uit veel kleuren en stoffen. Wil je graag een stukje van de stof thuis ontvangen? Dat kan bij ons, onze kleurstalenservice is gratis en vrijblijvend. Heb je meer hulp nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten.


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers