Linnen gordijnen

Ben jij op zoek naar linnen gordijnen? Deze vind je bij ons. Linnen gordijnen geven karakter aan je interieur. Een linnenlook stof heeft een natuurlijke en warme uitstraling. Of je nu een landelijke, industriële of moderne woonstijl hebt. Een linnen gordijn is altijd een waardevolle toevoeging in jouw huis! Onze linnen gordijnen hebben een linnenlook. Zo profiteer je van de prachtige linnen uitstraling maar heb je geen last van de nadelige eigenschappen van een echt linnen stof. In onze collectie vind je veel kleuren, van licht tot donker. Maak jouw interieur af met een van onze kwalitatieve linnen gordijnen!

De collectie

Ontdek welk linnen gordijn bij jou past

gordijn op maat linen

Gordijn op maat Linen

Ontdek ons op maat gemaakte gordijn met een linnenlook.

Bekijk gordijn
alle inbetweens op maat

Alle inbetweens op maat

Ontdek al onze natuurlijke, warme inbetweens op maat.

Bekijk collectie
alle gordijnen op maat

Alle gordijnen op maat

Ontdek hier de complete gordijnen op maat collectie.

Bekijk collectie

Meer info

Lees meer over onze gordijnen

Natuurlijke uitstraling met linnen gordijnen

Wil je een warme en natuurlijke sfeer creëren in je huis? Maak dan gebruik van onze linnen gordijnen. Met een gordijn zet je de toon in je interieur. Door gebruik te maken van linnen gordijnen wordt het een stuk gezelliger in huis. Wie wil dat nou niet? Een linnenlook gordijn kan toegepast worden in iedere ruimte en woonstijl.

Ons linnen gordijn is een inbetween. De stofsoort zit tussen een vitrage en een overgordijn in. De stof is transparant en filtert het licht op een natuurlijke wijze. Daarnaast beperkt deze stof voor een deel de inkijk van buitenaf. Wanneer het gordijn in het licht hangt wordt de unieke weving goed zichtbaar. In onze collectie vind je veel populaire en natuurlijke kleuren. De kleur bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van het gordijn.

Linnen gordijnen, 100% op maat

Onze linnen gordijnen worden volledig aan de hand van jouw wensen op maat gemaakt. Je bepaalt niet alleen de kleur van de stof, maar ook de ophangmethode en de verdeling van het gordijn. Het gordijn kun je ophangen door middel van een rail of een roede. Kies je voor een rail? Dan kun je het gordijn laten voorzien van een enkele, dubbele of wave plooi. Wanneer je kiest voor het ophangen aan een roede, kun je de keuze maken tussen verschillende inslagringen.

Bij ons is het mogelijk om je linnen gordijn te verdelen in diverse delen. Je kunt kiezen voor één gelijk deel, twee gelijke delen of twee ongelijke delen. Zo kan jouw unieke raamsituatie perfect bekleed worden. De onderzijde van de stof wordt afgewerkt met een loodveter.

Gratis kleurstalen & levering

Twijfel je tussen verschillende kleuren? Maak dan gebruik van onze gratis kleurstalenservice. Deze service maakt het mogelijk om een aantal stoffen thuis te ontvangen. Zo kun je de kwaliteit en de kleuren optimaal ervaren en vergelijken. Heb je de keuze gemaakt en plaats je een bestelling? Dan zal het linnen gordijn binnen 15 werkdagen aan huis geleverd worden. Bovendien is deze levering gratis.

Onze unieke stofsoort

Linnen gordijnstoffen hebben een unieke weving. Hoe meer lichtinval, hoe beter deze unieke structuur zichtbaar wordt. Zoals hierboven genoemd is, zijn onze gordijnen niet van echt linnen maar hebben ze een linnenlook. Zo behoudt het gordijn de stoere en natuurlijke uitstraling maar heb je geen last van de nadelen van een echt linnen stof. Onze linnenlook stof bestaat uit 100 procent polyester. Polyester zorgt ervoor dat de stof niet kreukt en dus altijd mooi hangt. Daarnaast hebben onze linnen gordijnen een hoge kleurechtheid.

Andere raamdecoratie met een linnenlook

Bij Raamdecoratie.com kun je meer dan alleen gordijnen bestellen met een linnenlook. Het gebruik van linnen in interieurs wordt steeds populairder. Vandaar dat we naast gordijnen ook andere soorten raamdecoratie aanbieden die voorzien zijn van een linnenlook. Zo is het mogelijk om o.a. vouwgordijnen, duo rolgordijnen, rolgordijnen en lamellen met een linnenlook te bestellen.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers