Gratis aan huis bezorgd | +4.800 beoordelingen | Scherpe online prijzen

Kunststof jaloezieën

Kunststof jaloezieën zijn een goed en voordelig alternatief voor echt houten jaloezieën. Een kunststof jaloezie heeft de uitstraling van een mat gelakte houten jaloezie. Met een kant en klare kunststof jaloezie haal je een echte sfeermaker in huis. Een houtlook jaloezie heeft een stoere uitstraling. De PVC lamellen zijn nat af te nemen en daarmee ideaal voor gebruik in de badkamer of keuken.
Met een jaloezie van kunststof kan zowel de lichtinval als de richting van het licht worden aangepast. Meer voordelen van kunststof jaloezieën vind je onderaan deze pagina. Ben je op zoek naar een voordelige oplossing én zoek je een stoere designuitstraling? Kies dan voor kant en klare kunststof jaloezieën.

Kunststof jaloezieën

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 • Jaloezie Kunststof 50mm Easy white open
  KUNSTSTOF JALOEZIE 50 MM 'EASY'
  • Houtlook
  • 50 mm kunststof
  • In standaardmaten leverbaar
  WhiteAnthracite

  Price From:

  Adviesprijs € 43,60

  Vanaf :  € 36,95

  Jouw voordeel 18%

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 

Kunststof jaloezieën met houtlook

Onze kunststof jaloezieën zijn leverbaar in een aantal standaardmaten en kleuren. Deze kunststof jaloezieën zijn voordeliger dan houten jaloezieën maar hebben de uitstraling van echt hout. Optisch gezien is er nauwelijks verschil tussen de mat afgelakte houten jaloezieën en de PVC jaloezieën. Hiermee dragen onze kunststof jaloezieën bij aan een stoer en modern interieur!

Topkwaliteit kunststof jaloezieën

De kunststof jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. De lamellen, de koof en de onderlijst zijn gemaakt van kunststof. Het ophangsysteem is gemaakt van metaal en daardoor extra stevig. Deze materialen zorgen ervoor dat onze kunststof jaloezieën vochtbestendig zijn. Je kunt ze dus ook toepassen in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Sfeer kunststof jaloezieën

De PVC jaloezieën geven je ruimte veel sfeer en warmte. Met kunststof jaloezieën zorg je voor openheid in jouw interieur. Dag- en zonlicht filter je in een handomdraai. Er wordt gebruik gemaakt van ladderkoorden, hierdoor hebben de kunststof jaloezieën een rustige en open uitstraling. Doordat de koordgaatjes achterin de PVC lamel zijn geplaatst, sluiten de lamellen perfect aan op elkaar.

 

Waarom onze PVC jaloezieën

 • - Topkwaliteit kunststof
 • - Vochtbestendig
 • - Houtlook
 • - Scherpe prijzen
 • - Gratis kleurstalen
 • - Gratis en snelle levering

Voordelen kunststof jaloezieën

Zoals eerder beschreven is, zijn de kunststof jaloezieën vochtbestendig. Ze zijn nat afneembaar en daarmee erg geschikt voor gebruik in de badkamer en keuken. Ook zet het materiaal niet uit bij temperatuurwisselingen. De PVC jaloezieën hebben de uitstraling van echt hout, en zijn daarmee een voordelig alternatief voor echt houten jaloezieën. Passen onze standaardmaten niet perfect? Dan heb je de mogelijkheid om de kunststof jaloezieën in de breedte in te korten.