Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 40.000 tevreden klanten

Houten jaloezieën op maat

Wil je houten jaloezieën die zorgen voor een natuurlijke sfeer en prachtige uitstraling? Dan zijn onze houten jaloezieën geschikt voor jou. Bij ons zijn houten jaloezieën op maat verkrijgbaar, tegen een scherpe prijs. En naast een mooie uitstraling en functionaliteit, zijn ze voor vrijwel ieder interieur geschikt; van landelijk tot modern!
Ook met houten jaloezieën bepaal je gemakkelijk de lichtinval en doorkijk. Dit doe je simpelweg door de horizontale houten lamellen te kantelen. Zo creëer je met een houten jaloezie in een handomdraai de perfecte sfeer in iedere ruimte. Hoe ziet jouw perfect houten jaloezie op maat eruit? 

Houten jaloezieën op maat

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Houten jaloezieën: vraag & antwoord

 

Wat is een houten jaloezie op maat?

Een houten jaloezie is een jaloezie waarbij de lamellen gemaakt zijn van hout. Om de metalen bovenbak netjes af te werken wordt er een houten koof meegeleverd welke dezelfde kleur heeft als de lamellen.

Wat is zijgeleiding en hoe werkt het?

Met zijgeleiding kun je de onderlat van het jaloezie vastzetten op bijvoorbeeld een openslaande deur of draai- kiepraam. Vanuit de bovenbak loopt er een metalen koord door de lamellen naar de onderlat toe. Aan de onderlat zit een oogje waar dit koord doorheen loopt. Het koord zet je vervolgens onderaan vast zodat de de hele jaloezie niet meer naar voren kan.

Kan ik de kant van de bediening zelf bepalen.

Je kunt bij ons óók de gewenste bedieningszijde kiezen, hierdoor weet je zeker dat je geen ingekort product koopt. Door deze extra opties ben je zeker van 100 procent maatwerk en dus uitstekende kwaliteit!

 

Houten jaloezieën op maat

Wij leveren 50 mm brede houten jaloezieën op maat, beschikbaar in tien moderne en effen kleuren. Daarnaast hebben we een Nature-collectie samengesteld. In deze collectie vind je neutrale kleuren die altijd eenvoudig te combineren zijn. Zo vind je bij ons altijd een houten jaloezie op maat die perfect bij jouw interieur past. Ga je voor kwaliteit en luxe? Kies dan voor een houten jaloezie op maat!

Onze houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een ladderkoord; een koord dat door de lamellen van boven naar beneden loopt. Wil je meer body? Laat je houten jaloezie dan uit voeren met een ladderband van textiel.

 

De Nature-collectie

Speciaal voor een echte natuurlijke uitstraling hebben we de Nature-collectie samengesteld. Dit is een collectie houten jaloezieën waarbij de lamellen zodanig afgelakt worden dat de houten structuur en nerven nog zichtbaar zijn. Deze afwerking geeft de jaloezie een strakke en natuurlijk uitstraling. De Nature-collectie is leverbaar met zowel 25 mm als 50 mm brede lamellen. De variant met 50 mm brede lamellen is leverbaar met zowel ladderkoord als ladderband.

    • 100 procent zuiver maatwerk

Onze houten jaloezieën worden door ons van begin tot eind volledig op maat gemaakt. Je kunt bij ons ook de gewenste bedieningszijde en eventueel de kleur en breedte van het ladderband kiezen. Door deze extra opties weet je zeker dat je écht een op maat gemaakt houten jaloezie besteld.