Filteren 1

Houten jaloezieën 50mm

Zoek jij naar houten jaloezieën 50mm? Deze bestel je van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs bij ons! De 50 mm brede lamellen geven de houten jaloezie een stoere en ruimtelijke uitstraling. Je kunt ze bestellen in iedere kleur en ook voorzien van een ladderband. Met een ladderband zorg je voor een warme en huiselijke uitstraling. In onze collectie vind je standaardmaten en compleet op maat gemaakte houten jaloezieën 50mm. Op maat is bij ons ook écht op maat, wij korten géén standaardmaten in. We maken ze van begin tot eind op maat aan de hand van jouw wensen. Twijfel je tussen de kleur of wil je de kwaliteit eerst thuis ervaren? Vraag dan gratis kleurstalen aan.
Gekozen filters:
  1. 50 mm Remove This Item
Er zijn geen producten gevonden.

 

Houten jaloezieën 50mm kopen

In onze collectie vind je meerdere houten jaloezieën 50 mm. Het grootste verschil zit meestal in het soort lamel. Je vindt in onze collectie gladde en effen lamellen maar ook zeker lamellen met een meer natuurlijke uitstraling. Welke past het beste in jouw interieur? Daarnaast zijn er verschillen in de diverse jaloezieën op basis van afmetingen. Sommigen kunnen namelijk groter gemaakt worden dan anderen.

Met een houten jaloezie 50 mm creëer je de perfecte lichtinval en privacy in een handomdraai. De lamellen kun je in iedere stand draaien. Overdag kun je ze openen om te genieten van een prettige lichtinval, ook kun je dan naar buiten kijken. In de avond kun je ze sluiten om zo te genieten van volledige privacy.

 

    Waarom bestellen bij ons?

  • 100% op maat gemaakt
  • Géén ingekorte standaardmaten
  • De allerhoogste kwaliteit
  • Gratis aan huis bezorgd
  • Snelle levertijd
  • Gratis kleurstalen