Jaloezieën voor badkamers

Ben je op zoek naar jaloezieën voor in je badkamer? Wij bieden diverse jaloezieën aan die geschikt zijn voor badkamers. Voor raambekleding in badkamers is het belangrijk dat deze vochtbestendig zijn. Want in badkamers hebben jaloezieën te maken met een hoge luchtvochtigheid, condens en wellicht ook spatwater. Daarnaast is het belangrijk om in badkamers privacy te creëren. Jaloezieën kun je gemakkelijk bedienen, in een handomdraai creëer je volledige privacy. Badkamers zijn vaak voorzien van draai- kiepramen. Wij bieden meerdere mogelijkheden aan voor montage op draai kiepramen. Er zijn zelfs mogelijkheden zonder te boren!

Onze jaloezieën

Welke jaloezie past bij jou

maatwerk jaloezieen badkamers

Maatwerk

Ontdek hier onze maatwerk jaloezieën voor badkamers.

Bekijk collectie
kant en klare jaloezieen badkamers

Kant en klaar

Ontdek hier onze kant en klare jaloezieën voor badkamers.

Bekijk collectie
alle jaloezieen badkamers

Alle jaloezieën

Ontdek hier de complete collectie jaloezieën voor badkamers.

Bekijk collectie

Meer info

Lees meer over onze jaloezieën voor badkamers

Onze collectie jaloezieën voor badkamers

In onze collectie vind je veel mogelijkheden om jaloezieën te plaatsen in de badkamer. Zo vind je in onze collectie aluminium, houten en kunststof jaloezieën. Aluminium en houten jaloezieën zijn kant en klaar leverbaar maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Kunststof jaloezieën zijn alleen kant en klaar leverbaar.

Bij een op maat gemaakte jaloezie bepaal je de exacte afmetingen en heb je de keuze uit enorm veel kleuren. Daarnaast biedt een op maat gemaakte jaloezie een aantal opties waarmee je de jaloezie volledig naar jouw wens samenstelt. Een kant en klare jaloezie ligt altijd op voorraad in een aantal vaste breedtes en hoogtes, hierdoor zijn ze direct leverbaar.

Aluminium, houten of toch kunststof jaloezieën in je badkamer?

Alle bovenstaande opties zijn mogelijk in badkamers. Wel heeft ieder materiaal zijn eigen specificaties en voordelen. Hieronder vind je welke voordelen aluminium, houten en kunststof jaloezieën hebben.

Wat betreft het materiaal en de montage mogelijkheden is de beste optie om te kiezen voor aluminium jaloezieën. Aluminium jaloezieën hebben een stoere en industriële uitstraling. Onze aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig en daardoor perfect voor gebruik in de badkamer. Ook heeft aluminium een isolerende werking, zo helpt het de badkamer wat koeler te houden in de zomer en juist warmer in de winter. Bovendien zijn aluminium jaloezieën erg geschikt voor montage op draai- kiepramen. Montage kan zowel door boren als door klemmen. Wanneer je een zijgeleiding toevoegt aan de jaloezie, zal deze in alle standen strak hangen en met het raam mee bewegen.

Kunststof jaloezieën zijn ook een goede optie in badkamers. Een kunststof jaloezie heeft een houtlook én is waterbestendig. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. Helaas biedt deze optie niet de mogelijkheid om te monteren zonder te boren. Ook is montage op een draai- kiepraam niet mogelijk.

Houten jaloezieën zijn zeker toepasbaar in badkamers. Wél is het van essentieel belang dat de ruimte goed geventileerd wordt en dat de houten lamellen niet in direct contact komen met spatwater. Ook voor deze optie dient er geboord te worden. Wel is er de mogelijkheid om ze te monteren op een draai- kiepraam. Bekijk ook de andere mogelijkheden voor draai- kiepramen. Of ontdek meer populaire raamdecoratie voor badkamers.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers