Maak kans op € 100 cashback

Wat moet je doen?

Om mee te doen aan de actie stellen we een aantal simpele voorwaarden.

1. Doe een aankoop via www.raamdecoratie.com.

2. Maak een aantal foto's van je gemonteerde raamdecoratie.

3. E-mail de foto's naar [email protected] o.v.v. je ordernummer.

Tips

Hoe mooier de foto's zijn die we ontvangen, hoe groter de kans is dat jij de prijs gaat winnen. Om je op weg te helpen geven we je graag een aantal tips.

  • - E-mail de foto's in een zo hoog mogelijke resolutie.
  • - Zorg voor voldoende belichting.
  • - Laat ook de sfeer van de ruimte zien.

Ben je benieuwd naar de foto's van andere deelnemers, bekijk dan ons inspiratieboek.

Spelregels

Bepalen van de winnaar:
Uit de ontvangen geldige inzendingen zal één maal per drie kalender maanden één winnaar worden geselecteerd. Na de selectie zullen wij via e-mail contact opnemen met de winnaar van de actie. Om aanspraak te maken op de prijs moet de winnaar binnen 14 dagen na ontvangst van de e-mail reageren. In het geval wij in die periode niets van de winnaar hebben vernomen, zal de prijs worden toegekend aan degene die als tweede is geëindigd.
Uit de ontvangen inzendingen zal een winnaar geselecteerd worden op basis van de volgende criteria: kwaliteit van de foto, zichtbaarheid van het gekochte product en de sfeer.

De prijs:
De prijs is een terugbetaling van € 100,- op het aankoop bedrag en wordt verstrekt door Raamdecoratie.com. De prijs wordt terug betaald aan het rekening nummer waarmee de aankoop is betaald. 

Algemeen:
Door deel te nemen aan de wedstrijd gaan deelnemers ermee akkoord dat de door hun ingezonden foto's door Raamdecoratie.com voor promotionele/marketingdoeleinden worden gebruikt. Er zullen geen gegevens worden uitgewisseld tussen partijen waar dat niet nodig is.