Zolderraam gordijn

Zolderraam gordijn
Het mooie weer komt eraan; de zon begint weer te schijnen! Tegelijkertijd zorgt dit ook in veel lichtinval in je ruimtes. Waar dit in vele ruimtes erg fijn en gunstig is, is het in ruimtes zoals slaapkamers of zolderkamers eerder vervelend dan fijn. Door de zonnestralen worden deze ruimtes namelijk erg warm waardoor je goede nachtrust wordt belemmerd. Met een goed zolderraam gordijn voorkom je deze problemen en kun je lekker slapen.
We kennen het allemaal. Je waardeert de warmere periode van het jaar het meest, maar eigenlijk is er een groot minpunt aan deze periode: jouw warme slaap/zolderkamer. Elke avond zie je er opnieuw tegen op om naar je slaap- of zolderkamer te gaan. Je slaap- of zolderkamer voelt als een sauna. Toch is dit de plek waar jij van je welverdiende rust wilt kunnen genieten. Ook voor deze situatie hebben wij van Raamdecoratie.com een goede oplossing.
zolderraam gordijn usps's

 

Perfect passend zolderraam gordijn voor Velux® dakramen

In onze collectie vind je dakraam rolgordijnen die zeer goed fungeren als zolderraam gordijn. Deze dakraam gordijnen zijn perfect passend op Velux® dakramen. De dakraam rolgordijnen zijn voorzien van een zilverkleurige coating aan de achterzijde van de stof. Door deze coating is het zolderraam gordijn volledig warmtewerend en verduisterend. Lichtstralen worden weerkaatst en door de aluminium zijprofielen hebben deze lichtstralen geen schijn van kans om binnen te dringen.

Onze dakraam rolgordijnen zijn gemaakt van hoog kwalitatieve materialen en hebben een luxe uitstraling. Het systeem bestaat uit een slanke cassette, een borstel aan de onderlat en zijprofielen. Al deze onderdelen zijn van hoogwaardig aluminium. Doordat de dakraam rolgordijnen verkrijgbaar zijn in diverse kleuren past het altijd in je interieur. Op zoek naar een zolderraam gordijn voor je Velux® dakraam die volledig verduisterend en warmtewerend is? Neem eens een kijkje in onze dakraam rolgordijnen collectie.

Geen dakraam? Geen probleem!

Heb je geen dakraam maar een vast raam op je zolderkamer? Ook hier hebben wij passende oplossingen voor. Zo hebben wij in onze collectie meerdere soorten raamdecoratie die geheel verduisterend zijn én die passen op je vaste raam. Je kan hierbij denken aan plisségordijnen, vouwgordijnen of rolgordijnen. Gewone gordijnen zijn uiteraard ook een optie al zijn deze minder warmtewerend. Al deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende stoftransparanties, dus ook in een volledig verduisterende variant. Dit maakt al deze producten geschikt als zolderraam gordijn. Benieuwd naar alle opties? Klik dan eens verder in onze website of neem contact op met onze klantenservice.

 

Waarom ons dakraam rolgordijn

 • Direct passend op jouw Velux® dakraam
 • Compleet verduisterend dakraam rolgordijn
 • Warmtewerend
 • Eenvoudige montage
 • Gratis aan huis bezorgd
 • Gratis kleurstalen

Passende oplossing tegen een scherpe prijs

Door ons variërende aanbod in raamdecoratie kunnen wij altijd een passende oplossing bieden in jouw zoektocht naar een zolderraam gordijn. Wij begrijpen dat deze producten aan bepaalde vereisten moeten voldoen en dat rust zeer belangrijk is. Wij denken daarom graag met je mee. Voor het perfecte zolderraam gordijn zit je bij ons goed. Je hoeft niet bang te zijn dat je te veel betaald, je krijgt bij ons altijd een scherpe online prijs. Ons team aan specialisten staat goed uitgerust voor je klaar om je te helpen in deze zoektocht naar een zolderraam gordijn. Geheel gratis vraag je bij ons gratis kleurstalen van de gewenste producten aan. Deze kleurstalen geven een goed beeld van de stof en/of materiaal. Stalen aanvragen kan via de knop "Gratis kleurstalen aanvragen". Deze knop is zichtbaar op alle productpagina's.

Zolderraam gordijnen

Ontdek hieronder onze populairste zolderraam gordijnenDakraam rolgordijnen

Ontdek onze dakraam rolgordijnen.

Bekijk dakraam rolgordijnen
zolderraam rolgordijn

Rolgordijnen

Ontdek onze rolgordijnen.

Bekijk rolgordijnen

Plisségordijnen

Ontdek onze plisségordijnen.

Bekijk plisségordijnen
Anderen bekeken ook
  1. Dakraam rolgordijn smart verduisterend kamer grijs
   Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
   v.a.  50,99