Sfeer in huis met verschillende kleuren

Sfeer in huis met verschillende kleuren
Je hebt geschikte raamdecoratie uitgekozen voor in jouw ruimte. Na het uitkiezen van het soort raamdecoratie komt de vraag: welke kleur wil ik? Er zijn veel mogelijkheden dat je je moet afvragen: wat vind ik mooi en wat past bij mijn woonstijl? Kleur en sfeer gaan hand in hand.
Het kiezen van juiste kleuren voor de raamdecoratie kan lastig zijn. Dit maakt het niet minder belangrijk, je wil natuurlijk lang genieten van de nieuwe raamdecoratie. Een goede kleurkeuze is daarom zeker belangrijk. In deze blog inspireren wij je graag met onze favorieten kleuren!

kleurrijke raamdecoratie

 

Wit, crèmekleurig en beige

Om een oase van rust te creëren in jouw interieur kies je voor natuurlijke kleuren zoals wit, crèmekleurig en beige. Deze kleuren vormen een lichte basis waardoor de combinatiemogelijkheden eindeloos zijn. Het resultaat is een frisse uitstraling. Combineer je deze kleuren met een velours of glanzende stof dan creëer je een chique geheel. Ga je liever voor een linnenlook dan krijg je een warme, huiselijke sfeer op een natuurlijke manier. Kortom, je zorgt met lichte kleuren voor sfeer en eenvoud.

Donkere kleuren

Ben jij fan van een sfeervolle uitstraling in jouw huis? Ga dan voor donkere kleuren. Hiermee zorg je voor een intieme en geborgen sfeer. Jouw raamdecoratie wordt een echte eyecatcher als je kiest voor een donkere kleur bij een licht interieur. Een donkere kleur past zowel bij verduisterende gordijnen als bij lichtdoorlatende gordijnen. Een zeer populaire soort raamdecoratie en dus een echte trend, zijn zwarte houten jaloezieën. Deze zijn tijdloos, opvallend en zorgen voor een sfeervolle ruimte. Ben jij al overtuigd?

 

Ga voor kleur

Houd jij van iets unieks en vind je het leuk om een gewaagde keuze te maken? Kies dan voor raamdecoratie in een opvallende kleur. Laat de kleur van je gordijnen terugkomen in de ruimte middels accessoires om er één geheel van te maken. Zo blijft je interieur in harmonie. Als je echt een statement wil maken dan kies je voor een felle kleur die contrasteert met de kleur op de muur. Zo wordt het wel heel kleurrijk! Durf je deze stap nog niet te zetten in je woonkamer, probeer het dan eerst in een kleine ruimte in huis of op een slaapkamer.

Met een velours gordijn in bijvoorbeeld een rode kleur haal je een ware eyecatcher in huis. Hierdoor krijg je direct een stijlvolle en warme kamer. Maar ook met de kleur geel creëer je een chique en zonnig geheel. Heb jij al een favoriete kleur op het oog?

Welke soort raambekleding je ook kiest; plissé-, rol-, vouw- of overgordijnen zijn in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar. Daarnaast kun je iedere kleur in elke ruimte toepassen. Heb je meer hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste kleur in jouw ruimte? Wij adviseren je graag! Neem contact met ons op of kom langs in de showroom. Heb je een product op het oog maar wil je de kleur, uitstraling en kwaliteit van de stof of het materiaal in het echt beoordelen? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Populaire producten

Sfeermakers