Rolgordijn accessoires

Rolgordijn accessoires
Bang voor onuitwisbare sporen door montage? Last van lichtkieren? Blijft je rolgordijn niet goed op zijn plek bij het kantelen van je raam? Onze accessoires bieden antwoorden op deze vragen. In dit advies leggen wij uit hoe we jou kunnen helpen bij het kiezen van de juiste accessoires.

In ons assortiment vind je verschillende accessoires voor je rolgordijnen. Met onze accessoires proberen wij je het monteren iets eenvoudiger te maken, en hopen we van waarde te zijn. Voor ieder probleem komen wij met een oplossing. Vaak is een bepaalde accessoire een oplossing voor een veelvoorkomend probleem. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat je tevreden bent en blijft.
Wij snappen bijvoorbeeld dat je ook wilt kunnen genieten van je rolgordijn wanneer het raam op de draai- of kiepstand staat. Daarom hebben wij steunen die op het kozijn kunnen worden gedraaid zodat je altijd boptimaal kan genieten van je rolgordijn, in welke stand je het raam ook zet.

Ook begrijpen wij dat je het jammer vindt om in de muur of in het kozijn te boren. Om schroeven en/of boren te voorkomen bieden wij speciale accessoires aan die op het kozijn of om het draai- kiepraam geplakt of geklemd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat je niet hoeft te boren. Zo helpen wij je graag een handje verder.
accessoires rolgordijn

draad- zijgeleiding

Draad- zijgeleiding

Bekijk hier onze draad- zijgeleiding accessoires.

Bekijk accessoires
wandsteunen

Wandsteunen

Bekijk hier ons aanbod in wandsteunen.

Bekijk accessoires
universele klemsteunen

(Universele) Klemsteunen

Bekijk hier ons aanbod in (universele) klemsteunen.

Bekijk accessoires

 

Ons aanbod in rolgordijn accessoires

Wandsteunen

Montage door middel van wandsteunen gebeurt door te boren of schroeven. Deze wandsteunen kunnen op de dag, tegen een draai- kiepraam of aan een wand gemonteerd worden. Door deze steunen blijft je jaloezie of plisségordijn tegen het raam hangen wanneer je het raam kiept of kantelt. Wij adviseren wandsteunen wanneer je monteert op een houten kozijn. Dit is namelijk de sterkst mogelijk manier van monteren en zo weet je zeker dat het product goed bevestigd is.

(Universele) Klemsteunen

Klemsteunen hebben dezelfde werking als wandsteunen, echter kunnen klemsteunen bevestigd worden zonder te boren. Een klemsteun ‘klem’ je om het raam en hoeft dus niet geboord te worden. Hiermee voorkom je onnodige beschadigingen aan je kozijn. Klemsteunen adviseren wij wanneer montage plaatsvindt op een kunststof kozijn. Zo behoud je de isolatiewaarde van je kozijn. In ons assortiment bieden wij universele klemsteunen aan. Universele klemsteunen zijn geschikt voor verschillende types uit onze standaardmaat collectie.

 

Zijprofielen

Door zijprofielen wordt de stof strak gespannen en ontstaan er geen kieren. De zijprofielen zijn ‘in de dag’ of ‘op de dag’ te plaatsen door te boren. Plakken is enkel mogelijk wanneer je de zijprofielen in de dag plaatst. Zijprofielen zijn erg geschikt voor ruimtes die geheel verduisterd dienen te worden, zoals slaapkamers.

Draad zijgeleiding

Een draad zijgeleiding zorgt ervoor dat het rolgordijn dicht bij het raam blijft en dat het rolgordijn op zijn plek blijft hangen. Een draad zijgeleiding is nauwelijks zichtbaar, en erg functioneel. Een ideaal accessoire dus!

Zoek je rolgordijn onderdelen?

Het zoeken naar passende onderdelen voor je rolgordijn is nogal een opgave. Je zult er vast achter zijn gekomen dat lang niet elk onderdeel geschikt is voor elk rolgordijn. Helaas kunnen wij je met deze zoektocht naar passende rolgordijn onderdelen niet verder helpen, in ons assortiment bieden wij geen losse onderdelen voor rolgordijnen aan. Wij leveren uitsluitend geheel afgewerkte producten. Wel is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij onze rolgordijnen, wij hebben een grote collectie rolgordijnen met diverse stof transparanties in verschillende kleuren. Bespaar jezelf moeite en raadpleeg ons en onze website voor meer informatie!

Populaire producten

Sfeermakers

Anderen bekeken ook
    1. Klemsteun plissé met zijgeleiding
      Klemsteunen voor plisségordijnen
       10,-