Raamdecoratie trends

Raamdecoratie trends
Kan je interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Je interieur aanpassen hoeft geen grote opgave te zijn. Kleine aanpassingen kunnen leiden tot grote verandering. Begin maar eens met de raambekleding. Als specialisten op het gebied van raamdecoratie vertellen we je er graag meer over. Nieuwe gordijnen, vouwgordijnen of jaloezieën hebben een groot effect op je interieur. Ze zijn namelijk enorm sfeerbepalend. Benieuwd naar de raamdecoratie trends voor 2021? We hebben de leukste trends voor je verzameld. Laat je inspireren en ontdek de laatste raamdecoratie trends.
raamdecoratie trends

 

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zoals hout, linnen, jute, rotan, bamboe, marmer en meer zijn ontzettend populair en zien we veel terug in verschillende interieurstijlen. We halen buiten naar binnen en vice versa. Van modern tot Scandinavisch en van vintage tot industrieel. Wat voor woonstijl je ook hebt, natuurlijke materialen mogen niet ontbreken. Met natuurlijke materialen breng je rust in huis. Wie wil dat nou niet? Zeker nu we wat meer tijd thuis doorbrengen. Deze trend zien we terug in de vorm van bamboe en houten jaloezieën waarop de houtnerf zichtbaar is maar ook in linnen gordijnen in natuurlijke kleuren zoals zandtinten. Wij kunnen ons wel vinden in deze trend, jij ook?

Spelen met licht en donker

Je mag dit jaar ook zeker een statement maken, dit kun je doen door te werken met contrasterende kleuren. Spelen met licht en donker in het interieur is een grote trend. Dit staat onder andere heel mooi in een modern en industrieel interieur. Denk aan strakke wit gestucte muren in combinatie met zwarte kozijnen. Of een donker interieur en hele lichte gordijnen. Het is best gedurfd maar stijlvolle contrasten kunnen je interieur echt een boost geven zonder dat je een fortuin hoeft uit te geven.

 

Raamdecoratie combineren

Het is een klassieke maar gouden combinatie; gordijnen met vitrage. Heb jij het al in huis? Je denkt misschien wat oubollig, maar geloof ons deze trend moet je niet aan je voorbij laten gaan. Speel met verschillende texturen en kleurtinten in hetzelfde kleurenpalet en creëer een ton sur ton effect. Dit geeft een luxe uitstraling aan je interieur. Een zacht en rijk velours gordijn in combinatie met een inbetween of vitrage zorgt voor een echt blikvanger in huis. Wij zijn fan!

Lange overgordijnen

Laat je overgordijnen wat langer op de vloer hangen, het is nonchalant, stijlvol en ook nog eens privacy-proof. Vroeger was het not done; te lange gordijnen. Het is misschien even wennen maar in 2021 zijn lange overgordijnen helemaal on-trend. Durf jij het aan?

Wil je weten welke raamdecoratie trend bij jouw interieur past? Neem dan contact met ons op! We adviseren je graag over de mogelijkheden. Heb je een product op het oog maar wil je de kleur, uitstraling en kwaliteit van de stof of het materiaal in het echt beoordelen? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Populaire producten

Sfeermakers