Maak kennis met de verschillende soorten jaloezieën

Maak kennis met de verschillende soorten jaloezieën
Blader eens een woontijdschrift door en je zult in veel woonruimten jaloezieën tegenkomen. Ze zijn stijlvol, laten genoeg licht door, maar zorgen ook voor de nodige hoeveelheid privacy.
Wil jij graag jaloezieën in jouw huis? Wij lichten hieronder de verschillen uit tussen de diverse soorten jaloezieën die er zijn. Laat je inspireren en vind een jaloezie die bij past bij jouw wensen en eisen.

maak kennis met de verschillende soorten jaloezieën

 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn hartstikke trendy! Ze brengen sfeer aan in iedere ruimte, want ze brengen een stukje warmte in huis. Houten jaloezieën passen perfect bij een landelijke woonstijl, maar zijn ook zeer geschikt als je houdt van een industrieel of een modern interieur. Wist je trouwens dat onze houten jaloezieën worden gemaakt van echt hout? Zo haal je altijd een uniek stukje raamdecoratie in huis. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met lamelbreedtes van 25, 50 of 65mm. Bepaal zelf de breedte van de lamellen en geef je eigen touch aan de ruimte.

Aluminium jaloezieën

Strak en tijdloos; ontdek aluminium jaloezieën. Niet alleen houten jaloezieën zijn populair, ook voor dit type jaloezieën wordt veel gekozen. Dit komt doordat ze praktisch, vochtbestendig en licht in gewicht zijn. Daarnaast zijn ze scherp geprijsd. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar met lamelbreedtes van 25 en 50 mm. Heb jij al een voorkeur?

 

Kunststof jaloezieën

Kunststof jaloezieën zijn vochtbestendig waardoor dit een perfecte oplossing is voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de keuken. Voorzie het raam van prachtige kunststof jaloezieën en geniet jarenlang van jaloezieën die eruitzien als nieuw. Dit komt mede doordat het materiaal niet uitzet bij temperatuurwisselingen. Daarnaast hebben kunststof jaloezieën een houtlook, wat ze een warme en sfeervolle uitstraling geeft.

Nu we hierboven een overzicht hebben gegeven van de verschillende soorten jaloezieën wordt het tijd om na te denken over welk materiaal het meest geschikt is voor in jouw situatie. Welk materiaal van de jaloezie je ook kiest, bij ons ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Daarnaast vind je in ons assortiment zowel kant en klare als op maat gemaakte jaloezieën. In ons uitgebreide assortiment vind je altijd een jaloezie die past bij jouw wensen. Meet jouw raam op of maak gebruik van onze gratis meetservice en ontdek wat de afmetingen moeten zijn van de jaloezieën. Heb je nog vragen voordat je een bestelling wil plaatsen? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Populaire producten

Sfeermakers