Lindenhout (Basswood) jaloezieën

Lindenhout (Basswood) jaloezieën
Op zoek naar lindenhout, ofwel basswood jaloezieën? Bij ons ben je aan het goede adres. Wij bieden jaloezieën gemaakt van deze zachte houtsoort tegen een scherpe prijs. Met deze jaloezieën bepaal je eenvoudig zelf de lichtinval en kun je ultiem genieten van je privacy. Doordat de houten structuur en de nerven goed zichtbaar zijn, krijgt de jaloezie een echte houten uitstraling. In de collectie hebben wij zowel standaardmaat basswood jaloezieën als op maat gemaakte jaloezieën, dit in combinatie met diverse kleuren biedt jou een groot arsenaal aan mogelijkheden. Twijfel over de kleur? Vraag eenvoudig en snel gratis kleurstalen aan!
kant en klare lindehout jaloezieën

Kant en klare jaloezieën

Ontdek onze kant en klare lindenhout jaloezieën.

Bekijk collectie
op maat lindehout jaloezieën

Op maat jaloezieën

Ontdek onze lindenhout jaloezieën op maat.

Bekijk collectie
alle lindehout jaloezieën

Alle jaloezieën

Ontdek onze gehele lindenhout jaloezieën collectie.

Bekijk collectie

 

Lindenhout = Basswood

Om verwarring te voorkomen is het belangrijk te vermelden dat de termen lindenhout en basswood dezelfde betekenis hebben. Basswood is een Engelse term voor lindenhout die is over komen waaien uit Noord-Amerika. Wij gebruiken deze begrippen door elkaar.

Kwalitatieve lindenhouten jaloezieën

Kiezen voor lindenhouten jaloezieën bij Raamdecoratie.com is nooit een verkeerde keuze. Door onze jaloezieën krijgt je ruimte een unieke boost. Met de jaloezieën bepaal je zelf hoeveel privacy je wilt, maar ook hoeveel licht naar binnen mag komen. Met één handomdraai draai je de lamellen zoals jij ze wilt. Kleuren zijn onaantastbaar doordat de lamellen afgelakt worden met een uv-bestendige lak, deze houdt het zonlicht tegen. Voor een kwalitatieve en sfeervolle toevoeging aan je interieur kies je onze lindenhout jaloezieën.

 

Waarom onze lindenhout jaloezieen?

Unieke houten uitstraling
Zachte houtsoort
Op maat gemaakt
Diverse kleuren
Gratis kleurstalen
Gratis verzending en retour

Basswood jaloezieën op maat

Wij bieden je de mogelijkheid om je basswood jaloezieen 100% op maat te laten maken. Herkenbaar aan 100% op maat is dat je zelf de gewenste bedieningszijde kan kiezen. Er wordt altijd een houten afdeklat of -koof meegeleverd die zorgt voor een afgewerkt geheel. Na het op maat zagen van de lamellen worden de uiteinden keurig afgelakt zodat je geniet van 100% maatwerk en de allerbeste kwaliteit.

Populaire producten

Sfeermakers

Anderen bekeken ook
    1. Jaloezie Hout Op Maat 50mm grijswit open
      Houten jaloezie op maat 50 mm
      v.a.  98,-