Keukentrends 2022: welke raamdecoratie kies je?

Keukentrends 2022: welke raamdecoratie kies je?
Het nieuwe jaar is alweer aangebroken en daarom is het tijd om bij de trends van dit nieuwe jaar stil te staan. Ga je verhuizen of ben je van plan om jouw huidige keuken aan te pakken? Dan is het een aanrader om op de hoogte te zijn van de keukentrends van 2022.
Welke kleuren spelen er een hoofdrol in het nieuwe jaar? En welke materialen mogen prominent aanwezig zijn in de keuken? Wij delen de highlights van de keukentrends voor 2022 en vertellen je hoe je hierop kan inspelen met raamdecoratie.

keukentrends voor 2022 raamdecoratie

 

Kleuren

De gebruikte kleuren in een ruimte geven een bepaalde uitstraling aan de ruimte. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over de kleuren die je terug wilt laten komen in de keuken. Een trendy kleur van 2022 voor keukens is grijsgroen. Bovendien is aankomend jaar ook het jaar van de nudetinten, zoals beige. Laat deze kleuren terugkomen via kastjes, op de muur of in jouw raamdecoratie.

In 2021 zagen we deze trend ook al langskomen: ton-sur-ton. Deze trend houdt in dat dezelfde kleurtinten in de hele ruimte worden doorgetrokken. Kies dus voor één basiskleur en pas deze toe in diverse tinten. Hierdoor krijgt jouw keuken een rustige, maar stijlvolle uitstraling. Kies je voor een licht beige tint op de muur? Het is dan prima als je voor jaloezieën in een hazelnootkleur kiest.

Materialen

Duurzame materialen doen het in 2022 hartstikke goed. Met raamdecoratie kun je hierop inspelen door te kiezen voor een houten jaloezie. Deze wordt gemaakt van duurzaam bamboehout. Dit type jaloezie is verkrijgbaar in veel diverse nudetinten. Een ware aanwinst dus voor de keuken anno 2022.

 

Welke raamdecoratie in de keuken?

Als je op zoek gaat naar raamdecoratie voor de keuken dan zijn er veel mogelijkheden. Van houten of aluminium jaloezieën tot aan plisségordijnen of vouwgordijnen; het is allemaal mogelijk. In 2022 blijven jaloezieën ware eyecatchers. Dit komt doordat ze passen bij veel verschillende woonstijlen. Met jaloezieën kun je jouw ruimte alsnog helemaal eigen maken.

Nu je helemaal op de hoogte bent van de keukentrends van 2022 en hoe je hier jouw raamdecoratie op kan aanpassen, is het tijd om een kijkje te nemen in ons aanbod. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Populaire producten

Sfeermakers