Haal glamour in huis met raamdecoratie

Haal glamour in huis met raamdecoratie
Wil je een beetje glamour in huis halen? Kies dan voor glanzende en rijke materialen. Deze zijn sterk vertegenwoordigd in een glamour interieur. Houd de basis simpel door te kiezen voor strakke lijnen en eenvoudige vormen. Pak uit met eyecatchers met aandacht voor kunst en opvallend behang.
Qua raamdecoratie zijn er veel mogelijkheden en mag je ook zeker uitpakken. Kies voor donkere kleuren gemaakt van rijke materialen. Een glanzend overgordijn zorgt voor die ultieme glamorous look in huis. Ben je enthousiast? Wij geven je in deze blog nog meer tips hoe je glamour in huis haalt met raamdecoratie.

glamour in huis

 

Luxe stoffen en materialen

Volgens het woordenboek staat glamour voor een betoverende glans en schone schijn. Ook wordt glamour geassocieerd met luxe. Het is dan ook niet gek dat je in luxe interieurs veel glimmende en glanzende stoffen en materialen ziet. Denk bijvoorbeeld aan fluwelen kussens in de bank, een glimmende marmeren bijzettafel en natuurlijk gouden of metallic vazen op het dressoir.

Qua kleuren kun je denken aan platinagrijs of briljantblauw. Ook zie je veel zwarttinten langskomen, zoals bijvoorbeeld een zwarte kast of een zwarte ronde eettafel. Accessoires zijn vaak voorzien van gouden of metallic details. Dit zorgt voor dat extra glamorous randje in huis.

Glamorous raamdecoratie

Met raamdecoratie kun je ook dat extra stukje glamour aanbrengen in huis. In ons assortiment vind je verschillende soorten raamdecoratie in verschillende kleuren en stofstructuren, die perfect passen bij deze prachtige interieurstijl. Een prachtig gordijn voor in een glamorous stijl is ons gordijn op maat Glow. De stof is gemaakt van glad en glanzend materiaal, waardoor dat ultieme luxe gevoel wordt gecreëerd. De finishing touch dus van elk luxe interieur.

 


Wil je kiezen voor de ultieme glamour raamdecoratie? Dan zijn gordijnen altijd een goede optie. Wanneer je voor een gordijn uit onze op maat gemaakte collectie kiest dan bepaal je zelf de gewenste plooisoort. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele plooi, dit geeft een volle en rijke uitstraling aan het gordijn en de ruimte. Een perfecte match dus voor een luxe woonstijl.

Wil jij ook graag een stukje glamour aanbrengen in huis met nieuwe raamdecoratie? Bekijk dan snel ons assortiment! Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze producten? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar glamorous raamdecoratie!

Populaire producten

Sfeermakers