Dit moet je weten over slimme rolgordijnen

Dit moet je weten over slimme rolgordijnen
Ze maken het leven aangenamer, zijn op afstand bedienbaar en hebben ook nog eens een luxe uitstraling; we hebben het natuurlijk over slimme rolgordijnen. Slimme rolgordijnen zijn dé trend van dit moment en dat is wel begrijpelijk. Geloof ons: als je er eenmaal aan gewend bent, wil je niet meer zonder.
We begrijpen dat je misschien nog niet alles weet over slimme rolgordijnen. Elektrische rolgordijnen zijn dé toevoeging aan jouw smart home. Ben je benieuwd of slimme rolgordijnen iets voor jou zijn? In deze blog vertellen we je graag meer.

blog slimme rolgordijnen

 

Wat zijn slimme rolgordijnen?

Slimme rolgordijnen zijn rolgordijnen die door middel van een motor aangedreven worden. Elektrische rolgordijnen zijn bedienbaar met één druk op de knop van een afstandsbediening, daarnaast zijn ze ook te bedienen via een app. Via de app is het ook mogelijk om voorgeprogrammeerde scènes en timers in te stellen waardoor de slimme rolgordijnen meebewegen op het ritme van jouw dagelijkse leven.

De voordelen

Slimme rolgordijnen heten niet voor niets 'slim'. Er zitten diverse voordelen aan dit type raamdecoratie. Om je hier een beter beeld van te geven, leggen we de voordelen graag aan je uit.

Gemak

Slimme rolgordijnen kun je eenvoudig vanaf iedere plek en op elk moment bedienen. Of je nu op de bank zit of zelfs niet eens thuis bent; je kunt je rolgordijnen altijd bedienen. Je maakt onze rolgordijnen in een handomdraai onderdeel van jouw smart home, hiervoor is wel een wifi bridge nodig.

Privacy en lichtinval

Slimme rolgordijnen zorgen ervoor dat je jouw privacy en lichtinval kunt regelen, hoe en wanneer jij het maar wenst. Je plaatst het rolgordijn in de gewenste stand zonder dat dit veel moeite kost. Ideaal toch?!

Doe de rolgordijnen overdag omhoog, zodat je planten voldoende zonlicht krijgen. 's Avonds sluit je de rolgordijnen, zodat mensen niet naar binnen kunnen kijken. Een bijkomend voordeel is dat het niet lijkt alsof je weg bent, waardoor je huis minder snel onder de loep ligt bij inbrekers.

 

Langere levensduur

Met een automatisch bedienbaar systeem heb je minder kans op beschadiging waardoor je rolgordijnen dus langer mee zullen gaan. Sommige slimme rolgordijnen hebben naast een motor ook nog een pull-functie, waarmee het rolgordijn ook bediend kan worden met een koord. Je trekt hierbij één keer kort aan het koord waarna het rolgordijn automatisch in de ingestelde stand wordt geplaatst. In vergelijking met een traditioneel rolgordijn met koordbediening wordt dit koord dus veel minder intensief gebruikt.

Slimme rolgordijn oplossingen

In onze collectie vind je diverse soorten elektrische rolgordijnen en elektrische duo rolgordijnen. Al deze rolgordijnen worden aangedreven door motoren van het merk Motionblinds. Het Motionblinds concept bestaat uit vier producten: een motor, afstandsbediening, laadkabel en wifi bridge. Meer informatie over Motionblinds vind je hier. In onze collectie vind je kant en klare elektrische rolgordijnen, maar ook op maat gemaakte elektrische rolgordijnen.

Ben je overtuigd van de voordelen van slimme rolgordijnen? Wacht dan niet langer en ontdek ons aanbod. Mocht je nog twijfelen over de juiste stofsoort of kleur, vraag dan gratis kleurstalen aan. Onze gratis kleurstalen worden in de meeste gevallen binnen twee werkdagen bij jou thuis geleverd. Je ontvangt dan een klein stukje stof van het eindproduct, welke je kunt vergelijken en matchen met de rest van je interieur.

Populaire producten

Sfeermakers