Binnenkijken bij Arielle Danique

Binnenkijken bij Arielle Danique

Jullie kunnen ons zien in het huis van Arielle Danique. Wil jij weten wat voor raamdecoratie Arielle in haar nieuwe huis heeft hangen?

Arielle kennen we van haar succesvolle Instagram account en blog waarin ze haar outfits, reviews en verschillende hotspots deelt. Ook neemt ze haar lezers mee in het decoreren van haar nieuwe huis. En heel toevallig zijn wij daar ook te vinden! Lees hieronder meer..

arielle danique jaloezie taart

Inspiratie

Voor onze gratis advies en meetservice bij jou thuis had Arielle al bepaalde raamdecoratie producten voor ogen. Onze kleurstalen service heeft hierbij geholpen. Wij bieden jou ook een kosteloze mogelijkheid om te kijken welk product bij jouw interieur past. Dit doen we aan de hand van onze kleurstalenservice. Je ontvangt onze kleurstalen binnen 2 dagen thuis in de brievenbus. Hoe handig is dat!

De advies en meetafspraak

De advies en meetafspraak stond gepland en onze adviseur Torsten heeft alle raampartijen opgemeten en geholpen bij het maken van de juiste keuze. Tijdens deze gratis advies en meetservice bij jou thuis kun je natuurlijk alles aan onze adviseurs vragen zodat onze raamdecoratie perfect in jouw huis past!

arielle danique jaloezie sfeerfoto

Houten jaloezieën op maat

Zo is Arielle gekomen op onze Houten jaloezie op maat 50 mm Smooth in de kleur White. Deze prachtige houten jaloezieën zijn voorzien van gladde, effen afgelakte lamellen. Arielle koos ervoor om hier nog een ladderband van 38 mm breed aan toe te voegen. En zeg nou zelf, hoe strak staat dat! Deze jaloezieën kan je zo kantelen dat je in een handomdraai een fijne hoeveelheid lichtinval en doorkijk creëert, zoals jij het op dat moment van de dag wenst.

arielle danique jaloezie keuken

Eindresultaat

Op de foto's kun je zien hoe mooi onze raamdecoratie staat, en hoe Arielle haar huis er nu uitziet. Wij zijn trots dat wij met onze Raamdecoratie.com producten in Arielle haar huis mogen hangen. Ook is het fijn om te lezen dat zij ook erg enthousiast is over haar nieuwe raamdecoratie. Wil jij weten hoe Arielle’s ervaring met onze werkzaamheden was? Dit kan je lezen in haar blog.


arielle danique houten jaloezie smooth

Alles op een rijtje

Product: Houten jaloezie op maat 50 mm Smooth

Kleur: White

Ladderband: 38 mm

Kleur ladderband: White

Vraag nu gratis kleurstalen aan

Populaire producten

Sfeermakers