Thuis bij Andy & Melisa

Thuis bij Andy & Melisa

Je kent Andy van der Meijde als voormalig profvoetballer en oud Oranje international. Melisa Schaufeli is bekend van realityprogramma’s ‘Paradise Hotel’ en ‘De Gouden Kooi’. Samen zijn ze bekend van hun eigen realitysoap Andy & Melisa. Hierin werd het dagelijks leven van de ex-voetballer en zijn familie gevolgd. In deze blogpost nemen we je mee door het huis van Andy en Melisa

Andy en Melisa woonkamer

Wensen

Onze adviseur werd bij Andy en Melisa thuis uitgenodigd om op de locatie de wensen en mogelijkheden te bespreken. De wensen waren al gauw duidelijk, het was de bedoeling om sfeer en luxe in de woonkamer te brengen zonder alle lichtinval weg te halen. Ook was privacy erg belangrijk voor het stel. Onze adviseur had productvoorbeelden en kleurstalen meegenomen om direct te kunnen zien wat passend is in het interieur. Samen hebben ze de mogelijkheden besproken en keuzes gemaakt.

Op maat gemaakt

Tijdens het thuisbezoek bij Andy en Melisa werden de ramen nauwkeurig opgemeten om er een perfect passend advies over te kunnen geven. Er werd gekozen voor fopper gordijnen, dit geeft de uitstraling van een vol gordijn maar is in werkelijkheid een smal stuk rails wat niet het gehele raam bedekt. Hiervoor werd ons gordijn ‘Velours verduisterend dim-out Bruingrijs’ gekozen met daar achter transparante inbetween gordijnen in de variant ‘Gloss kiezelgrijs’. De transparante inbetweens werden wél voor het gehele raam gemonteerd om de lichtinval te beperken en meer privacy te bieden. De kleuren van de gordijnen kleuren perfect met elkaar en met het interieur. Ook zorgt de weving van de stof voor een natuurlijke uitstraling. De gekozen producten werden van begin tot eind volledig op maat gemaakt en snel aan huis geleverd. Met op maat gemaakte producten ben je zeker van uitstekende kwaliteit en perfect passende raambekleding!

Woonkamer Andy en Melisa

Montage

Nadat alle producten op maat en naar wens geproduceerd waren, werden ze opgestuurd naar het huis van Andy en Melisa. Na de snelle levering van de producten kwam onze monteur langs om deze producten te monteren. Na een vlotte en professionele montage konden Andy en Melisa snel genieten van hun nieuwe raamdecoratie. Tijdens de montageklus gaven we nog enkele tips voor het onderhouden van de gordijnen en hebben we nog wat mooie foto’s gemaakt ter inspiratie!

Andy en Melisa gordijnrail

Plooisoort

Andy en Melisa hebben gekozen voor een wave plooi op onze Design gordijnrail. Deze plooisoort geeft een riante plooi zodat het raam ook mooi en ruim bekleed wordt wanneer het gordijn gesloten is. Onze Design gordijnrail heeft standaard een zwarte kleur, wat de kleur van de gordijnen sterk laat spreken.

Het eindresultaat

Het eindresultaat mag er zeker zijn! De combinatie van transparante inbetweens en verduisterende foppers geeft een luxe uitstraling en zorgen voor een sfeervolle woonkamer. De zwarte ‘Design’ rails geven een strakke, stoere look die de kleur van het gordijn laat spreken. De combinatie van dit alles geeft een prachtig eindresultaat, precies naar de wens van Andy en Melisa! Wij zijn erg blij dat wij Andy en Melisa hebben mogen voorzien van advies, informatie en natuurlijk de prachtig afgewerkte op maat gemaakte producten. Hier zullen ze nog lang plezier aan beleven!

Andy en Melisa gordijnen achter lampen

De producten

De producten waar Andy en Melisa voor hebben gekozen vind je hieronder:

- Gordijn op maat transparant Gloss Kiezelgrijs

- Gordijn op maat verduisterend Velours Bruingrijs

- Gordijnrails Design

Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Neem dan een kijkje op onze webshop of bezoek onze vernieuwde showroom in Enter. Een afspraak voor de showroom maak je eenvoudig via de website of neem contact op met de klantenservice.

Raamdecoratie.com - Samen maakten wij van Andy en Melisa's huis een thuis!

Laat je inspireren door onze klanten

Gebruik @raamdecoratiecom op Instagram om ook anderen te inspireren


Populaire producten

Sfeermakers