Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 50.000 tevreden klanten

Houten luxaflex

houten luxaflex

Houten luxaflex nodig? Deze vind je bij ons. Is er een verschil tussen houten luxaflex en houten jaloezieën? Nee, er is geen verschil. Luxaflex is een merk dat houten jaloezieën produceert en verkoopt. Door de jaren heen is de merknaam Luxaflex in de volksmond een soortnaam geworden voor het product houten jaloezieën.

Houten luxaflex zijn erg populair. Ze geven erg veel sfeer en zijn makkelijk in het gebruik. Een houten luxaflex past bij iedereen. Er zijn veel mogelijkheden om je eigen draai te geven aan onze houten jaloezieën. Zo kunnen wij de houten jaloezieën perfect voor je op maat maken in onze werkplaats. Ook zijn er een aantal standaardmaten leverbaar in diverse uitvoeringen. Wij bieden een ruim assortiment houten luxaflex aan.
Sfeer houten luxaflex

Met een houten luxaflex creëer je een natuurlijke en warme sfeer in jouw huis. Ze zijn geschikt voor vrijwel ieder interieur; van modern tot landelijk! Verder creëer je met een houten luxaflex een tijdloze stijl. Naast de bijdrage aan sfeer, zijn ze erg functioneel. Dag- en zonlicht filter je in een handomdraai. Het volledig optrekken van de houten luxaflex is ook mogelijk.
Waarom houten luxaflex van Raamdecoratie.com?


 • Kwaliteit staat voorop
 • Volledig op maat gemaakt
 • Scherpe prijzen
 • Gratis kleurstalen
 • Gratis en snelle levering • Kwaliteit

  De kwaliteit van de houten luxaflex staat bij ons voorop. De kwaliteit begint bij het hout, ze worden namelijk gemaakt van echt lindehout. Waarom kiezen wij voor lindehout? Lindehout is een rechte houtsoort, is licht en laat zich goed lakken. Ons lindehout wordt afgelakt met een UV bestendige lak. Dit voorkomt dat het zonlicht de kleur van het hout kan beïnvloeden. Bovendien is lindehout niet gevoelig voor vocht. Naast het hout leveren we enkel de beste kwaliteit cassettes. De cassette is het systeem aan de bovenzijde waaraan de houten luxaflex hangen. Verder zijn onze houten luxaflex voorzien van sterke ladder- en bedieningskoorden.
  Volledig op maat gemaakt

  Jouw houten luxaflex zelf samenstellen? Kies dan voor onze houten jaloezieën op maat. Onze houten jaloezieën worden door ons van begin tot eind volledig op maat gemaakt. Zo kun je bij ons óók de gewenste bedieningszijde en eventueel de kleur en breedte van het ladderband kiezen. Door deze opties ben je zeker van 100% maatwerk en uitstekende kwaliteit!

  Je begint met de keuze uit een ruim kleurenpallet. De kleur is erg bepalend voor de uitstraling van je houten luxaflex. Vervolgens kun je kiezen voor ladderkoorden of –banden. De ladderbanden zijn ook in diverse kleuren en breedtes leverbaar. Kortom, alle combinaties zijn mogelijk. Om de houten luxaflex makkelijk te kunnen bedienen, kun je zelf bepalen aan welke zijde de tuimel- en optrekkoorden komen. Op deze manier stel je jouw perfecte houten luxaflex samen.
  Scherpe prijzen

  Zoals eerder op deze pagina is beschreven zijn onze houten jaloezieën niet van het merk Luxaflex. Maar zijn ze zeker vergelijkbaar met de houten jaloezieën van het merk luxaflex. Dit maakt onze houten jaloezieën extra voordelig. Ook rekenen wij geen verzendkosten.
  Gratis kleurstalen

  De kleur is soms lastig te bepalen via je beeldscherm. Daarom kun je gebruik maken van de gratis kleurstalenservice. Op deze manier kun je de kleur en het materiaal van het hout thuis beoordelen en vergelijken. Mocht je twijfelen tussen verschillende ladderbanden? Dan kunnen wij hier ook gratis stalen van opsturen.
  Schoonmaken van houten luxaflex

  Het schoonmaken van houten luxaflex is eenvoudig. Omdat de lamellen horizontaal hangen, blijft hier stof op liggen. Op zwarte lamellen is stof erg goed zichtbaar. Er zijn een aantal mogelijkheden om de stof te verwijderen. Dit kan gedaan worden met een speciale jaloezie stoffer, een normale stoffer, een stofzuiger of een lichtvochtige doek. Ook is het mogelijk om de houten luxaflex te sluiten om ze vervolgens af te stoffen.


  Onze Houten Luxaflex

  Ontdek jouw perfecte houten luxaflex

  houten luxaflex maatwerk

  Maatwerk

  Ontdek onze op maat gemaakte houten jaloezieën.

  Bekijk collectie
  houten luxaflex standaardmaten

  Standaardmaten

  Ontdek onze standaardmaat houten jaloezieën.

  Bekijk collectie
  houten luxaflex alle jaloezieen

  Alle jaloezieën

  Ontdek hier onze gehele collectie jaloezieën.

  Bekijk collectie

   

  Populaire raamdecoratie

  Sfeermakers