Gratis aan huis bezorgd | +5.200 beoordelingen | Scherpe online prijzen

Houten jaloezieën grijs

Op zoek naar houten jaloezieën in de kleur grijs? Bekijk dan direct de ruime collectie hieronder. Kies je voor een grijze houten jaloezie op maat, dan kies je voor absolute top kwaliteit.
Ons maatwerk wordt 100 procent op maakt gemaakt op basis van jouw wensen. In onze collectie vind je meerdere soorten houten jaloezieën in diverse grijstinten. Welke kies jij?

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 

Houten jaloezieën grijs op maat

Op maat is bij ons ook écht op maat. Op basis van de door jou doorgegeven wensen maken wij de grijze houten jaloezie met veel zorg en aandacht perfect op maat. Het is mogelijk om de houten jaloezie in het grijs volledig zelf samen te stellen.

Als vanzelfsprekend bepaal je de perfecte afmetingen. Daarnaast kun je met een ladderband je grijze houten jaloezie nog stoerder maken. Dit ladderband kan in veel kleuren geleverd worden, iedere combinatie is mogelijk.

    • Sfeer creëren met grijs

Grijs wordt steeds populairder. De opkomst van grijs is zowel terug te zien in interieurs als in exterieurs. Houten jaloezieën in het grijs hebben een prachtige, natuurlijke uitstraling. Of je nu een landelijke of moderne woonstijl hebt, een grijze houten jaloezie op maat past altijd.

Door de lamellen van de jaloezie te kantelen bepaal je de hoeveelheid lichtinval en privacy precies zoals jij het fijn vindt. Welke grijstint krijgt jouw voorkeur?


 

    Waarom onze grijze jaloezieën

  • Maatwerk
  • Top kwaliteit
  • Ladderkoord of -band
  • Scherpe prijs
  • Gratis bezorgd aan huis
  • Gratis kleurstalen

Onze collectie

In onze collectie vind je verschillende uitvoeringen houten jaloezieën in het grijs. We hebben uitvoeringen met effen afgelakte lamellen die leverbaar zijn in veel populaire kleuren. Ook hebben we een uitvoering die een natuurlijke look heeft, hierbij zijn de houtnerven zichtbaar.

Een andere uitvoering die ook een natuurlijke look heeft, is onze bamboe jaloezie op maat. Als je op zoek bent naar een stoer afgewerkte lamel, dan is onze Rustic uitvoering geschikt voor jou. Bij twijfel kun je altijd gratis kleurstalen aanvragen!


Populaire houten jaloezieën

Sfeermakers