Horizontale jaloezieën

Ben je op zoek naar horizontale jaloezieën voor jouw raam? Dan ben je bij Raamdecoratie.com aan het juiste adres! In ons assortiment hebben wij namelijk een groot en divers aanbod horizontale jaloezieën. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden of vraag vandaag nog gratis kleurstalen aan via onze webshop.

In ons assortiment hebben wij twee collecties: een collectie kant en klare jaloezieën en een collectie horizontale jaloezieën op maat. Indien je kiest voor jaloezieën op maat , dan maken wij jouw horizontale jaloezieën van begin tot eind op maat. In onze collectie horizontale jaloezieën op maat hebben wij houten jaloezieën en aluminium jaloezieën.

Onze soorten

Ontdek welke horizontale jaloezie bij jou past

horizontale jaloezieën maatwerk

Op maat

Ontdek onze op maat gemaakte horizontale jaloezieën.

Bekijk collectie
horizontale jaloezieën kant en klaar

Kant en klaar

Ontdek onze kant en klare horizontale jaloezieën.

Bekijk collectie
alle horizontale jaloezieën

Alle jaloezieën

Ontdek hier onze gehele collectie horizontale jaloezieën.

Bekijk collectie


Meer info

Lees meer over onze horizontale lamellen en horizontale jaloezieën.

Zijn horizontale jaloezieën geschikt?

Onze horizontale jaloezieën zijn geschikt voor ieder raam. Dit maakt dat een horizontale jaloezie geschikt is voor jouw woonkamer, maar ook voor de keuken. Sommige horizontale jaloezieën zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Voor advies hierover kun je altijd contact met ons opnemen. Met jaloezieën geef je een luxe uitstraling aan jouw woning en zorg je voor de juiste sfeer in jouw interieur.

Waarom horizontale jaloezieën van Raamdecoratie.com?

Zoek je nog naar geschikte raambekleding? Dan zijn de jaloezieën van Raamdecoratie.com een goede keuze. Waarom je voor onze jaloezieën moet kiezen? We zetten de voordelen hier even kort op een rijtje.

  • De beste kwaliteit
  • Van begin tot eind op maat gemaakt
  • Scherpe online prijzen
  • Gratis kleurstalen
  • Gratis en snelle levering

Twijfel je nog tussen verschillende materialen of kleuren van onze horizontale jaloezieën? Dit is geen probleem, bij ons kun je gratis kleurstalen aanvragen. Hierdoor krijg je een goede indruk van het materiaal en de kleuren van onze jaloezieën en weet je direct of ze in jouw interieur passen.

Horizontale jaloezieën hout

Indien je raambekleding zoekt die zorgt voor een luxe uitstraling, zijn horizontale jaloezieën van hout zeker een aanrader. Met houten jaloezieën zorg je voor de juiste sfeer en bovendien past deze raambekleding in ieder interieur. In onze collectie vind je verschillende soorten populaire houten jaloezieën, zoals bamboe jaloezieën.

Met de houten jaloezieën van Raamdecoratie.com bepaal je zelf eenvoudig de mate van lichtinval en inkijk. Je kantelt de horizontale lamellen makkelijk met behulp van het koord. Laat je horizontale jaloezieën op maat maken? Dan kun je kiezen tussen een ladderkoord of -band. Ladderbanden en -koorden zijn in verschillende kleuren te bestellen. Deze extra opties maken het mogelijk om jaloezieën volledig naar jouw wens samen te stellen.

Je kunt kiezen voor onze kant en klare houten jaloezieën, maar wij kunnen horizontale jaloezieën van hout ook op maat maken. Beide soorten jaloezieën zijn van de beste kwaliteit en zijn daarnaast ook nog eens scherp geprijsd.

Bekijk hier onze collectie houten jaloezieën.

Aluminium horizontale jaloezieën

Ben je geen liefhebber van houten jaloezieën? Geen probleem, want Raamdecoratie.com biedt ook horizontale jaloezieën van aluminium aan. In ons assortiment vind je aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 25 en 50 mm.

Een voordeel van aluminium jaloezieën is dat ze vochtbestendig zijn. Dit betekent dat je ze eenvoudig kunt afnemen en dat ze zeer geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamers. Daarbij komt dat een aluminium jaloezie tijdloos is. Onze jaloezieën zijn daarnaast van hoge kwaliteit en worden gratis verzonden.

In ons assortiment hebben wij kant en klare aluminium jaloezieën en op maat gemaakte aluminium jaloezieën. Indien je kiest voor op maat gemaakte horizontale jaloezieën, dan bepaal je zelf de breedte en de hoogte. Daarnaast kies je ook zelf de montagewijze, bedieningszijde, ladderband, zijgeleiding en kleur. Kortom: je bepaalt zelf hoe je de aluminium horizontale jaloezieën samenstelt.

Hier vind je onze volledige collectie aluminium jaloezieën.

Kunststof horizontale jaloezieën

Heeft een aluminium jaloezie niet jouw voorkeur? En past een jaloezie van hout ook niet binnen jouw interieur? Dan zijn horizontale jaloezieën van kunststof misschien geschikt voor jou. Deze jaloezieën hebben een houtlook en zijn met name geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de keuken en badkamer. Ze zorgen voor een stoere designuitstraling en daarnaast kun je ze zonder problemen nat afnemen.

Onze kunststof jaloezieën zijn kant en klaar en wij hebben ze op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze jaloezieën snel leveren. Bovendien zijn onze kunststof jaloezieën in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Meer voordelen en onze collectie kunststof jaloezieën vind je hier.

Schoonmaken

Kies je voor horizontale jaloezieën? Dan moet je deze goed onderhouden en schoonmaken. De lamellen van jaloezieën hangen namelijk horizontaal, waardoor er stof en ander vuil op blijft liggen. Met name bij jaloezieën met een donkere kleur is dit goed zichtbaar, zeker wanneer de zon erop schijnt.

Je kunt het stof van jouw jaloezieën verwijderen met behulp van een normale stoffer, een stofzuiger of een licht vochtige doek. Om het verwijderen van het stof eenvoudiger te maken, kun je de jaloezieën het beste sluiten. Blijft de stof zichtbaar? Gebruik dan onze jaloezie stoffer om jouw horizontale jaloezieën schoon te maken.

Horizontale jaloezieën: vraag & antwoord

Welke materialen voor horizontale jaloezieën zijn er?

In onze collectie horizontale jaloezieën vind je houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en kunststof jaloezieën. Horizontale jaloezieën van hout worden gemaakt van écht hout en voegen warmte en sfeer toe aan je interieur. Aluminium jaloezieën zijn praktisch en hebben een strakke en moderne uitstraling. Ons assortiment kunststof horizontale jaloezieën bestaat uit een kant en klare collectie en zijn vochtbestendig.

Uit welke lamel breedtes kan ik kiezen?

De lamel breedtes uit onze collectie horizontale jaloezieën zijn 25, 50 en 65 mm. Hierbij zijn de lamellen van onze houten jaloezieën leverbaar met lamel breedtes van 25, 50 en 65 mm. De aluminium jaloezieën uit onze collectie zijn verkrijgbaar met 25 en 50 mm brede lamellen. Onze kant en klare kunststof jaloezieën zijn leverbaar met 50 mm brede lamellen.

Op maat gemaakte horizontale jaloezieën, wat zijn de voordelen?

Horizontale jaloezieën op maat worden van begin tot eind perfect op maat gemaakt, met jaloezieën op maat weet je zeker dat je de perfecte pasvorm en absolute topkwaliteit in huis haalt. Je maakt de keuze tussen verschillende materialen, kleuren en lamel breedtes en je bepaalt zelf de maten. Ook bepaal je zelf de bedieningszijde en of je een ladderband of ladderkoord wil. Je stelt jouw horizontale jaloezie op maat dus helemaal zelf samen.

Zijn horizontale jaloezieën geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer?

Ja, er zijn verschillende horizontale jaloezieën die geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Kunststof jaloezieën en aluminium jaloezieën zijn prima toe te passen in de badkamer vanwege de vuil- en vochtbestendigheid. Horizontale lamellen van kunststof en aluminium zijn eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. Voor het behoud van de kwaliteit van het systeem is het wel belangrijk dat de vochtige ruimte goed geventileerd wordt.


Populaire houten jaloezieën

Sfeermakers