Horizontale jaloezieën en lamellen

Je bent op zoek naar horizontale jaloezieën of horizontale lamellen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Raamdecoratie.com hebben wij een groot assortiment horizontale jaloezieën. Onze jaloezieën bestaan uit twee verschillende categorieën.

Wij bieden bijvoorbeeld houten jaloezieën op maat aan, maar daarnaast ook kant en klaar jaloezieën. De maatwerk producten van Raamdecoratie.com worden speciaal voor jou geproduceerd. Een houten, aluminium of kunststof jaloezie op maat wordt naar eigen wens samengesteld.

Onze soorten

Ontdek welke horizontale jaloezie bij jou past

horizontale jaloezieën maatwerk

Op maat

Ontdek onze op maat gemaakte horizontale jaloezieën.

Bekijk collectie
horizontale jaloezieën kant en klaar

Kant en klaar

Ontdek onze kant en klare horizontale jaloezieën.

Bekijk collectie
alle horizontale jaloezieën

Alle jaloezieën

Ontdek hier onze gehele collectie jaloezieën.

Bekijk collectie


Meer info

Lees meer over onze horizontale lamellen en horizontale jaloezieën.

Horizontale lamellen en jaloezieën geschikt?

Onze jaloezieën worden zorgvuldig voor jouw geproduceerd. Daarnaast is een horizontale jaloezie geschikt voor uw woonkamer, keuken of badkamer. De horizontale lamellen geven een luxe uitstraling en is een echte sfeermaker in huis.


Waarom houten horizontale jaloezieën van Raamdecoratie.com?

  • √ Kwaliteit staat voorop
  • √ Volledig op maat gemaakt
  • √ Scherpe prijzen
  • √ Gratis kleurstalen
  • √ Gratis en snelle levering

Mocht je twijfelen tussen verschillende materialen of kleuren? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan!


Houten horizontale jaloezieën

Een houten jaloezie zorgt voor een prachtige luxe uitstraling. Deze horizontale jaloezie geeft een kamer een natuurlijke sfeer en is geschikt voor ieder interieur. Een houten jaloezie is zowel op maat als kant en klaar te verkrijgen. Beide zijn zeer scherp geprijsd en van hoge kwaliteit.

Met de horizontale lamellen bepaal je gemakkelijk de lichtinval en doorkijk. Lichtinval en doorkijk bepalen doe je door de lamellen simpel te kantelen met het koord. Bij een horizontale jaloezie op maat kan gekozen worden voor een ladderkoord of –band. Ladderbanden en koorden zijn in meerdere kleuren te bestellen. Door deze extra opties kan een product volledig zelf samengesteld worden.

Bekijk onze collectie houten jaloezieën op maat.


Aluminium horizontale jaloezieën

Hou je van een aluminium look? Dan zijn aluminium horizontale jaloezieën een goede keus! Het voordeel van een aluminium jaloezie is dat deze goed tegen vocht kunnen, en in meerdere lamelbreedtes te verkrijgen zijn. Bij Raamdecoratie.com heb je keuze uit een lamelbreedte van 25 en 50 mm breed. Een aluminium jaloezie is tijdloos en betaalbaar. Kwaliteit en betaalbaarheid verzekerd.

Een aluminium jaloezie is verkrijgbaar in twee verschillende categorieën. Een kant en klaar product en een product op maat. Bij een product op maat kan de breedte en hoogte specifiek besteld worden. Als het ware kan een product op maat volledig zelf gecreëerd worden. Deze wordt op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Daarnaast kan de montagewijze, bediendingszijde, ladderband en zijgeleiding gekozen worden. Uiteraard zijn al onze producten te leveren in meerdere kleuren.

Bekijk onze collectie.


Kunststof horizontale lamellen

Ben je op zoek naar een alternatief voor een echt houten jaloezie? Dan is de kunststof horizontale jaloezie een goed en voordelig alternatief. Kunststof horizontale lamellen zijn kant en klaar voor geproduceerd en op voorraad. Deze kunststof horizontale lamellen zijn in een aantal kleuren leverbaar. Een kunststof jaloezie is geschikt voor vochtige ruimtes zoals een keuken of badkamer. De lamellen zijn nat af te nemen en geven een stoere designuitstraling.

Meer voordelen en onze collectie kunststof jaloezieën vind je hier.


Schoonmaken

Het schoonmaken van horizontale jaloezieën is eenvoudig. Omdat de lamellen horizontaal hangen, blijft hier stof op liggen. Op zwarte lamellen is stof erg goed zichtbaar. Er zijn een aantal mogelijkheden om de stof te verwijderen. Dit kan gedaan worden met een speciale jaloezie stoffer, een normale stoffer, een stofzuiger of een lichtvochtige doek. Ook is het mogelijk om de horizontale lamellen te sluiten om ze vervolgens af te stoffen.

Populaire houten jaloezieën

Sfeermakers