Filteren 1

Zwarte inbetweens

Met zwarte inbetweens geef je jouw interieur een sfeervolle en luxueuze uitstraling. Zwarte inbetweens zijn goed te combineren wanneer er donkere tinten terugkeren in jouw ruimte. Deze gordijnen zijn toepasbaar in iedere woonstijl, waardoor ze ook in jouw woning niet misstaan. In ons assortiment vind je diverse zwarte inbetween gordijnen. De stof die voor inbetweens gebruikt wordt is minder transparant dan de stof bij vitrage gordijnen. Je kunt er dus minder goed doorheen kijken, waardoor inkijk van buitenaf beperkt wordt. De verminderde transparantie van deze gordijnen betekent echter niet dat er nauwelijks licht binnenkomt. Zwarte inbetweens filteren het daglicht, waardoor er altijd voldoende lichtinval is.
Gekozen filters:
  1. Zwart Remove This Item
Er zijn geen producten gevonden.

 

Zwarte inbetweens op maat

Wij maken onze zwarte inbetweens op maat. Met een op maat gemaakt inbetween gordijn ben je verzekerd van een perfect passend gordijn van hoge kwaliteit. Op maat gemaakte inbetweens in het zwart zijn bij ons volledig zelf samen te stellen. Het is belangrijk dat je een aantal keuzes maakt waardoor je de gordijnen zo samenstelt zoals jij het wilt. Zo bepaal je zelf de maat, de plooien en de ophangmethode van het gordijn. Wil je een stukje van de stof thuis ontvangen? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Op deze manier weet je direct of zwarte inbetween gordijnen in je interieur passen.

Verschillende stofdiktes

Wanneer mensen denken aan gordijnen, wordt er al snel gedacht aan een vitrage of een overgordijn. Door de hoge transparantie laat een vitrage gordijn veel licht door, maar biedt het minder privacy. Overgordijnen bieden aanzienlijk meer privacy, maar laten niet of nauwelijks licht door. Inbetween gordijnen liggen qua stofdikte en transparantie precies tussen vitrages en overgordijnen in. Hier komt de naam inbetween dan ook vandaan.

 

    Eigenschappen van onze zwarte inbetweens

  • Volledig op maat gemaakt
  • Unieke collectie
  • Hoge kwaliteit
  • Diverse plooisoorten
  • Gratis en snel geleverd
  • Gratis kleurstalen

Kwalitatief hoogwaardige inbetweens

Kies je voor onze zwarte inbetweens? Dan ben je verzekerd van gordijnen met een hoge kwaliteit. Wij gebruiken namelijk alleen de beste stoffen voor het maken van onze inbetweens in het zwart. Het gaat hierbij om stoffen met een hoge kleurechtheid, waardoor je jouw gordijnen niet snel hoeft te vervangen. De stof die wij gebruiken heeft daarnaast een laag krimppercentage, waardoor je jaren plezier kunt beleven aan je zwarte inbetweens.