Gordijnen voeren

Gordijnen voeren is bij ons mogelijk, jouw gevoerde gordijnen worden van begin tot eind op maat gemaakt en zijn direct passend in je interieur. Alle gordijnen uit onze op maat gemaakte collectie kunnen voorzien worden van een voeringstof. Deze voeringstof is een extra stoflaag aan de achterzijde van het gordijn. Jouw gordijn bestaat na het voeren dus uit twee stoflagen, dit is anders dan wanneer een gordijn wordt voorzien van een verduisterende coating. In ons assortiment hebben wij voeringen in de kleuren wit en grijs. Beide kleuren zijn verkrijgbaar in een verduisterende en lichtdoorlatende variant. De voeringstoffen zijn net als onze gordijnstoffen gemaakt van 100% polyester zodat je de gordijnen volgens de aangegeven wasvoorschriften kunt reinigen. Door een gordijn te laten voeren creëer je een gordijn met extra body en voeg je nuttige eigenschappen toe.

De collectie

Voor welk gordijn kies jij?

gordijnen kopen vitrages

Vitrages

Ontdek onze vitrages.

Bekijk collectie
gordijnen kopen inbetweens

Inbetweens

Ontdek onze inbetweens.

Bekijk collectie
gordijnen kopen overgordijnen

Overgordijnen

Ontdek onze overgordijnen.

Bekijk collectie

Geluidswerend en isolerend

Door je gordijnen te laten voeren profiteer je van een aantal voordelen. Zo draagt de voering bij aan de geluidswering en isolering van de gordijnen. Met gevoerde gordijnen verminder je galmen in jouw ruimte. Door de extra isolerende werking houd je in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Door een voering toe te voegen aan je gordijn kun je iedere gewenste gordijnstof toepasbaar maken in jouw ruimte. Ideaal wanneer je een van origine transparante gordijnstof mooi vindt en wilt toepassen in je slaapkamer. Voeg een verduisterende coating toe en jouw gordijn zal jouw slaapkamer volledig verduisteren.

Verminder beschadiging en verkleuring

Met gevoerde gordijnen verminder je beschadiging en verkleuring aan je gordijnen. Wanneer je gordijnen voor een gestucte of ruwe muur hangen, beschadig je deze snel door ze veelvuldig open en dicht te doen. Door een voering toe te voegen worden de gordijnen uitstekend beschermd. Wens jij gordijnen aan de zonkant van jouw woning? Dan is het een verstandige keuze om deze gordijnen te laten voeren. Gevoerde gordijnen verkleuren namelijk minder snel bij blootstelling aan fel zonlicht, waar niet gevoerde gordijnen dit sneller doen. Kortom, door een voering toe te voegen blijven je gordijnen langer mooi.

Rijkere uitstraling

Naast de praktische voordelen hebben gevoerde gordijnen ook optische voordelen. Gevoerde gordijnen zijn zwaarder en voller dan niet gevoerde gordijnen. Daarom oogt het gordijn voller en rijker en vallen de plooien mooier. Gevoerde gordijnen op maat bepalen de uitstraling van jouw interieur.

Gordijnen voeren doen wij met veel zorg en aandacht. De voeringen zijn, net zoals de gordijnstoffen, van uitstekende kwaliteit. Voor vragen of advies over het voeren van gordijnen kun je altijd contact met ons opnemen.

De gehele collectie op maat gemaakte gordijnen zie je hier.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers