Gordijnen kopen

Kwalitatieve gordijnen kopen doe je bij ons! Onze gordijnen maken van jouw huis een waar thuis. Ze maken je huis sfeervol en warm. Ongeacht welke woonstijl, een gordijn past altijd. In onze collectie vind je vitrages, inbetweens en overgordijnen. Alle gordijnen hebben een unieke structuur en uitstraling. In deze ruime collectie vind je niet alleen unieke stoffen maar ook enorm veel populaire kleuren. Hierdoor vind je altijd een gordijn dat perfect past bij jou en het interieur. Het kopen van je gordijnen doe je bij ons veilig en voordelig. Bestel vandaag nog je gordijnen en maak van jouw huis een warm en sfeervol geheel!

De collectie

Voor welk gordijn kies jij?

gordijnen kopen vitrages

Vitrages

Ontdek onze vitrages.

Bekijk collectie
gordijnen kopen inbetweens

Inbetweens

Ontdek onze inbetweens.

Bekijk collectie
gordijnen kopen overgordijnen

Overgordijnen

Ontdek onze overgordijnen.

Bekijk collectie

Meer info

Lees meer over onze gordijnen

Sfeervolle gordijnen kopen

Onze collectie bestaat uit standaardmaten en producten op maat. Wanneer je standaard gordijnen gaat kopen worden deze direct uit voorraad geleverd, de levertijd is 3 werkdagen. Ga je voor absolute topkwaliteit? Kies dan voor een op maat gemaakt gordijn. Deze kun je volledig, van begin tot eind samenstellen. De levertijd van gordijnen op maat bedraagt 15 werkdagen.

Daarnaast vind je in onze collectie diverse stoffen. Zo leveren we vitrages, inbetweens en overgordijnen. Vitrages zijn transparante, dunne stoffen die de lichtinval en inkijk minimaal beperken. Een inbetween, zoals de naam al aangeeft, zit qua transparantie en stofdikte tussen een vitrage en een overgordijn in. Overgordijnen zijn dicht van structuur, wij hebben zowel lichtdoorlatende als volledig verduisterende overgordijnen. Onze volledig verduisterende gordijnen zijn voorzien van een speciale coating aan de achterzijde. Hierdoor zal de lichtinval volledig beperkt worden.

Gordijnen kopen voor iedere ruimte

In iedere ruimte komen andere eisen naar voren. Zo is het in leefruimtes zoals woonkamers en keukens belangrijk om overdag de lichtinval te filteren maar niet volledig te beperken. Een vitrage of een inbetween zou dan de perfecte oplossing zijn. In ruimtes waar privacy geboden moet worden is het belangrijk dat de stof van het gordijn zichtdicht is. In slaapkamers is verduistering natuurlijk het belangrijkste vereiste. Wanneer je gordijnen wenst te kopen die volledige verduistering bieden, kies dan voor een van onze verduisterende stoffen met een coating op de achterzijde.

Veilig en voordelig gordijnen kopen

Gordijnen kopen doe je veilig en voordelig bij ons. Wij maken het mogelijk om absolute topkwaliteit gordijnen te kopen voor een scherpe prijs. Alle gordijnen worden geleverd met garantie. Kies je voor een product op maat, dan worden deze speciaal voor jou op maat gemaakt op basis van jouw wensen. Ga je voor een standaardmaat, dan zal deze direct uit voorraad verzonden worden. Onze gordijnen heb je altijd gratis en snel in huis!

Combineer je gordijnen met raambekleding

Ga jij voor het optimale resultaat? Combineer onze gordijnen dan met een ander type raambekleding. Vrijwel iedere combinatie is mogelijk. Wanneer je kiest voor gordijnen én raambekleding maak je jouw interieur helemaal af. Het kopen van gordijnen gaat vaak samen met het kopen van rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, duo rolgordijnen, plisségordijnen of vouwgordijnen. Voor welke combinatie je kiest, is natuurlijk afhankelijk van je woonstijl en de ruimte.

Ophangen van gordijnen aan rail of roede

Bij het kopen van een van onze op maat gemaakte gordijnen kun je deze uit laten voeren voor montage op een rail of roede. Kies je voor montage aan een rail? Dan kun je het gordijn laten voorzien van diverse plooisoorten. Je hebt de keuze uit een enkele, dubbele of een wave plooi. De rails kun je er los bij bestellen. Ga je voor montage aan een roede? Dan word je gordijn voorzien van inslagringen, deze zijn leverbaar in diverse kleuren.

Wanneer je kant en klare gordijnen gaat kopen worden deze geleverd met montagehandleidingen, maar exclusief rail of roede. Wél is het mogelijk om ze op te hangen aan een rail of een roede. Wil je het kant en klare gordijn ophangen aan een rail? Maak dan gebruik van de meegeleverde ophanghaakjes. Kies je toch voor een roede? Geen probleem, onze kant en klare gordijnen bevatten een tunnel waar je de roede doorheen kunt schuiven.

Gratis kleurstalen om je te helpen met kopen

Wil je eerst thuis kijken of de stof en de kleur van het door jou gekozen gordijn past bij het interieur? Dat is mogelijk bij ons. De stofstructuur en kleur is vanaf het beeldscherm wellicht lastig te beoordelen. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om gratis stofstalen aan te vragen voordat je gaat kopen. Zo kun je in alle rust de stof bekijken en beoordelen. Bovendien is de kleurstalenservice vrijblijvend en gratis.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers