Filteren 2

Velux GGL UK04 rolgordijn

Jouw verduisterende Velux® GGL UK04 rolgordijn bestel je online bij ons! Ons kwalitatieve rolgordijn heb je tegen de laagste prijs in huis. Het rolgordijn zal direct passen op je Velux® GGL UK04 dakraam. Het enige wat je moet weten is de maatcode van je dakraam. Ons volledig verduisterende rolgordijn heeft een luxe gesloten cassette en aluminium zijprofielen. Voor welke populaire kleur kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. UK04 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Waarom ons Velux® GGL UK04 rolgordijn verduisterend

De productie van onze dakraamrolgordijnen wordt gedaan in eigen beheer. Ze zijn voorzien van een luxe gesloten aluminium cassette. De cassette zorgt ervoor dat de stof strak opgerold wordt en je niet tegen de rol met stof aankijkt. Ook heeft ons Velux® GGL UK04 rolgordijn aluminium zijprofielen waardoor de lichtkieren aan de zijkanten voorkomen worden. De lichtkier aan de onderzijde wordt voorkomen door de onderlat met borstel. Het rolgordijn bedien je eenvoudig met de handgreep, het is mogelijk om het rolgordijn in iedere gewenste stand te zetten zonder dat deze terug schiet de cassette in.

Ons rolgordijn past perfect en direct op je Velux® GGL UK04 dakraam. Je hoeft zelf niks te meten, het enige wat je moeten weten zijn de eerste twee delen van je Velux® dakraam. Het eerste gedeelte “GGL” staat voor het type van je dakraam. Het tweede gedeelte “UK04” staat voor de maat van het dakraam. Op basis van deze twee delen zorgen wij dat je een passend Velux® GGL UK04 rolgordijn thuis ontvangt. Doordat de maatvoering goed is, is het monteren van het rolgordijn super eenvoudig. In slechts een aantal simpele stappen hangt je rolgordijn.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "UK04" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GPU, GGL, GDL, GGU, GHL, GHU, GIU, VIU, GPL, GEL, GTL, GTU, GUI, DKL, GXL, GZL, GZX, GXU, VEA, VEC, VFB, VFA, VEB, VFE of GIL.

 

Functioneel en strakke vormgeving

Ons Velux® GGL UK04 rolgordijn is strak en minimalistisch vormgegeven. Hierdoor heeft het rolgordijn een tijdloze uitstraling. Het systeem en de zijprofielen zijn van aluminium, de kleur van de stof bepaal je natuurlijk zelf. Je kunt kiezen uit een aantal basiskleuren die te combineren zijn in iedere woonstijl. Welke kleur past het beste in jouw interieur?

Naast tijdloos is ons Velux® GGL UK04 rolgordijn enorm functioneel. De verduisterende stof zorgt ervoor dat er helemaal geen licht binnenkomt. De zijprofielen voorkomen de lichtkieren aan de zijkanten. Dit bevordert je nachtrust. Ook biedt ons rolgordijn volledige privacy. Het is mogelijk om het rolgordijn in iedere gewenste stand te zetten zonder dat deze terug schiet naar boven.