Filteren 2

Velux GGL PK10 rolgordijn

Bestel je Velux GGL PK10 rolgordijn gemakkelijk en goedkoop bij ons! Dit rolgordijn past perfect op je Velux GGL PK10 dakraam doordat de maat van dit rolgordijn perfect aansluit op de maat van het dakraam. Meten is dus niet nodig! Een bijkomend voordeel hiervan is dat het rolgordijn in een handomdraai te monteren is. Alles wat benodigd is voor de montage van ons dakraam rolgordijn wordt door ons meegeleverd. De stof van het dakraam rolgordijn is 100% verduisterend waardoor je ruimte echt goed donker wordt. Naast dat dit rolgordijn verduisterend is, is het ook warmtewerend. De ruimte blijft lekker koel, ideaal tijdens warme dagen!
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. PK10 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Altijd passend Velux GGL PK10 rolgordijn

Bestel ons Velux GGL PK10 rolgordijn zonder zorgen over de maatvoering. Bij ons ontvang je namelijk een perfect passend rolgordijn voor je dakraam. In tegenstelling tot andere soorten raamdecoratie hoef je voor onze dakraam rolgordijnen niet te meten. Het enige wat je nodig hebt om de juiste maat te bestellen zijn de type- en maatcode van je Velux dakraam. Als je op de bovenzijde van het dakraam kijkt wanneer je hem openzet vind je de codes.

Kijk wat de typecode is, bijvoorbeeld “GGL” en wat de maatcode is, bijvoorbeeld “PK10”. Tijdens het bestellen kun je aangeven welke type- en maatcode je hebt. Zo weten wij precies welk dakraam je hebt en kunnen we een direct en perfect passend Velux GGL PK10 rolgordijn thuisbezorgen.

*Past direct op alle Velux dakramen met “PK10” als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GDL, GGU, GHL, GEL, VIU, GTL, VFA, GXU, GIL, GZL, VEB, GXL, GUI, GPU, GPL, GZX, DKL, VEA, GTU, VEC, GIU, VFE, VFB en GHU.

 

Waarom ons Velux GGL PK10 rolgordijn

Ons Velux GGL PK10 rolgordijn heeft enorm veel voordelen. Allereerst de prijs-kwaliteitverhouding; wij leveren een rolgordijn van superieure kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast is de stof compleet verduisterend en voorkomt het luxe systeem lichtkieren. Ons systeem bestaat uit een aluminium cassette en zijprofielen. Het systeem is zo ontworpen dat hij naadloos aansluit op je dakraam. Tenslotte stoot de speciale coating op de achterzijde van de stof warmte af. Ideaal op je warme slaapkamer of zolder.