Filteren 2

Velux GGL PK06 rolgordijn

Ben je op zoek naar een volledig verduisterend rolgordijn voor jouw Velux® GGL PK06 dakraam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Velux® GGL PK06 dakraam rolgordijnen zijn 100 procent verduisterend, ideaal voor jouw nachtrust! Daarnaast heeft de stof een warmtereflecterende coating welke ervoor zorgt dat de kamer ook nog eens heerlijk koel blijft tijdens warme zomermaanden.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. PK06 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Perfect passend Velux® GGL PK06 rolgordijn

De maat van je Velux® dakraam hoef je zelf niet meer op te meten, aan de binnenkant van het dakraam vind je een maatcode. Je zoekt deze maatcode eenvoudig op tussen ons aanbod, waarna je verzekerd bent van een perfect passend rolgordijn.

Onze dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer geproduceerd, zo blijven de prijzen scherp. Onze Velux® GGL PK06 dakraam rolgordijnen zijn voorzien van aluminium zijprofielen en een luxe cassette. De zijprofielen zorgen ervoor dat er geen lichtkieren zichtbaar zijn, de cassette voorkomt dat je tegen de rol met stof aankijkt, dit creëert een extra luxe uitstraling.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “PK06" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Tijdloos en praktisch

Een volledig verduisterde ruimte is goed voor je nachtrust. In de warme zomermaanden is het daarnaast ook erg fijn om vooral op de zolderkamers de warmte buiten te houden. Onze verduisterende Velux® GGL PK06 dakraam rolgordijnen beschikken daarom over een speciale coating welke licht- en zichtdicht is én welke een warmtereflecterende werking heeft.

Het Velux® GGL PK06 dakraam rolgordijn is eenvoudig te bedienen door middel van de onderlat met handgreep. Door de handgreep kun je het rolgordijn op elke gewenste stand vast zetten en zo de juiste hoeveelheid lichtinval of privacy bepalen. Het dakraam rolgordijn heeft een tijdloze uitstraling door het minimalistische ontwerp en door de kwaliteit van het product gaat het ook jarenlang mee. De stof is in veel verschillende kleuren beschikbaar. Welke kleur past in jouw interieur?