Filteren 2

Velux GGL M08 rolgordijn

Bestel jouw Velux® GGL M08 rolgordijn verduisterend direct bij ons! Dit dakraam rolgordijn voor type- en maatcode GGL M08 is geschikt voor jouw dakraam met dezelfde code. De 100% verduisterende stof is voorzien van een aluminium warmte werende achterzijde. Met de aluminium onderlat is het rolgordijn eenvoudig in elke gewenste positie te plaatsen. Daarnaast wordt het rolgordijn voorzien van aluminium zijprofielen en een luxe aluminium cassette. Dit dakraam rolgordijn past gegarandeerd op jouw Velux® GGL M08 dakraam. Welke variant kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. M08 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Velux GGL M08 rolgordijn in de juiste maat

Om de juiste maat te bestellen van ons Velux GGL M08 rolgordijn hoef je niets te meten. Het enige wat je hoeft te weten is de code van het dakraam. De code staat genoteerd op de bovenkant van het dakraam, deze wordt pas zichtbaar wanneer je hem opent. Het eerste deel, in dit geval “GGL” geeft het type aan. Het type zegt iets over het model en materiaal van het dakraam. Het tweede deel, in dit geval “M08” geeft aan welke maat het dakraam heeft. Tijdens het bestellen kun je kiezen welke type- en maatcode je hebt. Aan de hand hiervan weten wij welk dakraam je exact hebt en kunnen we een perfect op maat gemaakt Velux GGL M08 rolgordijn leveren.

*Past direct op alle Velux dakramen met “M08” als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GDL, GGU, GEL, GHL, VIU, GTL, VFA, GXU, GIL, GZL, VEB, GXL, GUI, GPL, GPU, GZX, DKL, VEA, GTU, VEC, GIU, VFB, VFE en GHU.

 

Voordelen van ons Velux GGL M08 rolgordijn

Ons Velux GGL M08 rolgordijn is compleet verduisterend! Onze stoffen zijn voorzien van een speciale coating waardoor de stof niet alleen lichtdicht is maar ook nog eens warmte afstoot. Ideaal, want veel dakramen bevinden zich op een zonrijke positie. Ook worden lichtkieren voorkomen door het luxe aluminium systeem dat bestaat uit een cassette, zijprofielen en onderlat met borstels.

In onze collectie vind je uitsluitend hoge kwaliteitsproducten die perfect zijn voor je Velux dakramen. Betaal niet te veel en kies voor een van onze dakraam rolgordijnen. Je profiteert gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Doordat je het dakraam rolgordijn in de perfecte afmetingen geleverd krijgt is het monteren super eenvoudig. Ter ondersteuning zou je onze montagevideo kunnen bekijken.