Filteren 2

Velux GGL FK04 rolgordijn

Dakraam rolgordijnen uit onze collectie zijn perfect passend voor jouw Velux® dakraam. Meten is dus niet nodig! Je matcht eenvoudig jouw maatcode met ons aanbod. In ons assortiment vind je ook Velux® GGL FK04 dakraam rolgordijnen. De dakraam rolgordijnen zijn voorzien van een speciale coating waardoor de stof volledig verduisterend en warmtewerend is. Ideaal dus voor warme slaapkamers en zolders. Door de uitstekende kwaliteit in combinatie met het luxe design maak je niet alleen gebruik van een functioneel rolgordijn, maar ziet het er ook nog eens modern uit. Welke trendy kleur past in jouw interieur?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. FK04 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Verduisterend Velux® GGL FK04 rolgordijn

Onze dakraam rolgordijnen zijn voorzien van een speciale coating en zijprofielen waardoor je ruimte volledig verduisterd wordt. De speciale coating van het Velux® GGL FK04 rolgordijn heeft naast een verduisterende ook een warmtewerende werking. Dit komt je nachtrust ten goede. Zonnestralen blijven buiten de ruimte waardoor de ruimte een stuk koeler blijft dan zonder een warmtewerend Velux® GGL FK04 dakraam rolgordijn.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “FK04" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Kwalitatief en praktisch

Onze verduisterende Velux® GGL FK04 rolgordijnen zijn zeer praktisch in gebruik. Het dakraam rolgordijn is eenvoudig te monteren en het systeem is smal vormgegeven. Het rolgordijn beschikt over een luxe cassette, aluminium zijprofielen en een onderlat met borstel. Door de onderlijst te bedienen met de handgreep plaats je het rolgordijn eenvoudig in de gewenste stand.