Filteren 2

Velux GGL CK04 rolgordijn

Lichtkieren zijn verleden tijd met dit Velux GGL CK04 rolgordijn. Door het verduisterende systeem van dit rolgordijn worden lichtkieren volledig weggenomen. Door de aluminium zijprofielen, de cassette en de onderlijst krijgt het rolgordijn een hoogwaardige en luxe uitstraling. Dit warmtewerende en vochtbestendige rolgordijn bestel je nu gemakkelijk en goedkoop bij ons. Alle onderdelen voor montage van het Velux GGL CK04 rolgordijn worden meegeleverd waardoor monteren kinderspel wordt. In slechts een paar stappen voorzie je daarom jouw dakraam van een prachtig en verduisterend rolgordijn. Voor welke kleur kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. CK04 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Voordelig Velux® CK04 rolgordijn

Met het Velux® CK04 rolgordijn ontvang je kwaliteit voor een voordelige prijs. Wij hebben de productie van onze dakraam rolgordijnen in eigen beheer waardoor we dit kunnen bieden. Onze dakraam rolgordijnen zijn direct passend op Velux® dakramen en van een goede kwaliteit. Dit in combinatie met een betere prijs zorgt voor een unieke mogelijkheid.

Ons Velux® CK04 rolgordijn bestaat uit een slanke cassette zodat je niet tegen een rol stof hoeft aan te kijken. Dit zorgt voor passende afkleding en dus een luxe uitstraling.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “CK04" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Geschikt voor ieder interieur!

Door de strakke uitstraling die dit Velux® CK04 rolgordijn heeft is het toepasbaar in ieder interieur. Door de juiste maat- en typecode die op je dakraam vermeld staat te combineren met ons aanbod vind je makkelijk en snel een passend rolgordijn.

Onze dakraam rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies de kleur die bij jouw interieur past en laat je verrassen.