Filteren 2

Velux GGL 9 rolgordijn

Dit Velux® GGL 9 dakraam rolgordijn is perfect passend op jouw dakraam. De achterkant van de stof is voorzien van een aluminium coating, deze coating heeft een warmtereflecterende functie. Het systeem van onze Velux® dakraam rolgordijnen is gemaakt van kwalitatief aluminium wat het product een lange levensduur geeft. Het monteren van het Velux® GGL 9 dakraam rolgordijn gaat snel en eenvoudig, alle montagebenodigdheden worden meegeleverd. Je raadpleegt de handleiding, volgt de aangegeven stappen en jouw nieuwe dakraam rolgordijn hangt binnen no-time!
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 9 Remove This Item

1 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend Diepzwart vooraanzicht
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  v.a.  59,-
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Strak vormgegeven Velux® GGL 9 rolgordijn

Dit minimalistisch vormgegeven Velux® GGL 9 rolgordijn past perfect in ieder interieur. Het dakraam rolgordijn is verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren, zo vind je altijd een kleur die perfect in jouw interieur past.

De stof is volledig lichtdicht en de aluminium zijprofielen nemen de laatste doorkomende lichtkieren weg. Zo garandeer je volledige verduistering met dit Velux® GGL 9 rolgordijn, ideaal voor de slaapkamer! Door middel van de handgreep plaats je het dakraam rolgordijn eenvoudig in de gewenste stand waardoor je altijd geniet van de juiste hoeveelheid lichtinval en privacy.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “9" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Meten is niet nodig!

Jouw dakraam opmeten om een perfect passend dakraam rolgordijn te vinden is niet nodig. Wanneer je het dakraam open tuimelt lees je eenvoudig de maat- en typecode af. Match deze code met ons aanbod en je weet zeker dat je een perfect passend dakraam rolgordijn vindt. Zelf meten is dus niet nodig! De productie van onze dakraam rolgordijnen hebben wij in eigen beheer zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen bieden. Ben jij benieuwd welke kleur het beste in jouw interieur past? Bestel dan gratis kleurstalen! Op deze manier helpen wij jou graag een perfect passend Velux® GGL 9 dakraam rolgordijn te vinden!