Filteren 2

Velux GGL 804 rolgordijn

Zoek je naar een volledig verduisterend rolgordijn voor jouw Velux® GGL 804 dakraam? Deze bestel je tegen de scherpste prijs met de beste kwaliteit bij ons. Het rolgordijn is 100 procent verduisterend wat ten goede komt aan je nachtrust. Naast de volledig lichtdichte stof heeft ons Velux® GGL 804 rolgordijn een luxe systeem van aluminium. De zijprofielen voorkomen lichtkieren en zorgen voor een strakke, tijdloze uitstraling. Welke kleur past het beste bij jou?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 804 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Op maat gemaakt Velux® GGL 804 verduisterend rolgordijn

De maatvoering van je Velux® GGL 804 rolgordijn verduisterend wordt bepaald door middel van de code van je dakraam. De code van je dakraam vind je op het dakraam zelf. Wanneer je het dakraam opendraait dan wordt het typeplaatje zichtbaar met daarop de code. De code bestaat uit een aantal delen waarvan je enkel de eerste twee delen nodig hebt.

Het eerste deel, bijvoorbeeld “GGL”, staat voor het type van het dakraam. Het tweede deel, bijvoorbeeld “804”, staat voor de maatvoering van het dakraam. Bij het bestellen kun je deze twee delen doorgeven waardoor je verzekerd bent van de perfecte maatvoering. Door de perfecte maatvoering is het monteren van je Velux® GGL 804 rolgordijn kinderlijk eenvoudig. Een handige video voor het monteren van het dakraam rolgordijn vind je in de productomschrijving van het rolgordijn.

Sfeer en functionaliteit gecombineerd

Tijdens het ontwerpen van het Velux® GGL 804 rolgordijn is er veel aandacht besteed aan de functionaliteit en uitstraling. Het rolgordijn bedien je door middel van de onderlat met handgreep, deze kun je in iedere gewenste stand stoppen. Wanneer je het rolgordijn helemaal naar beneden doet geniet je van complete verduistering. Daarnaast zorgt de compacte vormgeving voor een tijdloze uitstraling. Je hebt keuze uit diverse populaire stofkleuren. Welk Velux® GGL 804 rolgordijn verduisterend kies jij?

 

Hoge kwaliteit

Ons dakraam rolgordijn van de hoogste kwaliteit bieden we aan tegen de scherpste prijs. Dit is mogelijk doordat het Velux® GGL 804 rolgordijn in eigen beheer wordt gemaakt. De stof heeft een unieke verduisterende coating op de achterzijde die tevens warmte reflecterend werkt. Het luxe systeem heeft aluminium componenten. De compact vormgegeven cassette en zijprofielen zorgen voor een strakke en tijdloze uitstraling. De onderlat van het rolgordijn is voorzien borstels en kan op elke plek worden gestopt. Welke stijl de ruimte ook heeft, ons Velux® GGL 804 rolgordijn past altijd.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "804" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GEL, GIU, VEA, GGL, GHL, GHU, VIU, GDL, GPL, GZX, GPU, DKL, GUI, GTU, GXU, GZL, GTL, GXL, VFA, GIL, VEB, GGU, VFB, VFE of VEC.