Filteren 2

Velux GGL 304 rolgordijn

Een kwalitatief verduisterend Velux® GGL 304 rolgordijn bestel je voordelig bij ons! Ons dakraamrolgordijn biedt volledige verduistering en privacy. Ideaal voor jouw slaapkamer of zolder. De stof heeft aan de achterkant een speciale coating waardoor de stof volledig licht- en zichtdicht is. Heb jij een Velux® dakraam met de code GGL 304? Bestel nu een perfect passend rolgordijn!
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 304 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Direct passend Velux® GGL 304 verduisterend rolgordijn

Ons rolgordijn is direct passend op je Velux® GGL 304. Je hoeft zelf dus niets te meten of in te korten. Het enige wat je moet weten is de code van je dakraam. De code van het dakraam vind je aan de binnenkant van je dakraam en wordt zichtbaar wanneer je het dakraam opent. De code bestaat uit twee delen. Het eerste deel geeft aan welk type dakraam je hebt, dit zegt iets over het materiaal van het dakraam. Het tweede deel geeft de maat van je dakraam aan, op basis hiervan zorgen wij ervoor dat je een perfect passend Velux® GGL 304 rolgordijn thuis geleverd krijgt. Hierdoor is het monteren super makkelijk en snel gedaan.

De productie van onze dakraamrolgordijnen wordt in eigen beheer gedaan. Ons rolgordijn is vrijwel identiek aan een origineel van het merk Velux®. Het grootste voordeel is de scherpe prijs. Bij ons bestel je een voordelig Velux® GGL 304 rolgordijn van hoge kwaliteit. Ons rolgordijn is voorzien van een luxe gesloten cassette, zo kijk je niet tegen de rol met stof aan. Ook heeft ons Velux® GGL 304 rolgordijn aluminium zijprofielen waardoor lichtkieren worden voorkomen. Het rolgordijn is makkelijk te bedienen middels de onderlat met handgreep. Je kunt het rolgordijn in iedere gewenste stand zetten zonder dat de stof terug schiet de cassette in.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "304" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GEL, GGU, GDL, GGL, GHL, GHU, VIU, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, DKL, GXU, GZL, GZX, GXL, VEA, VEC, VEB, VFA, VFB, VFE of GIL.

 

Verduisterend en tijdloos rolgordijn

Ons Velux® GGL 304 rolgordijn is 100 procent verduisterend. Dit komt door de verduisterende stof waarvan de achterzijde voorzien is van een speciale coating. De speciale coating zorgt naast verduistering voor privacy. Dat is wel zo prettig op slaapkamers en zolders. Omdat dakramen vaak veel zonlicht te verduren hebben tijdens zomerdagen, heeft onze verduisterende coating een warmte reflecterende werking. Zo blijft de ruimte een stuk koeler.

De uitstraling van ons Velux® GGL 304 rolgordijn is tijdloos. Dit komt door de strakke vormgeving en de materiaalkeuze. Hierdoor past het rolgordijn in ieder interieur. Natuurlijk bepaal je met de kleurkeuze een belangrijk deel van de uitstraling van het rolgordijn. Je hebt de keuze uit diverse populaire kleuren. Welke kleur heeft jouw voorkeur?